ירכיים עוף באפלו
ירכיים עוף באפלו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 48 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 732 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם ירכיים עוף, חמאה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: ירכיים עוף מטוגנות עם עור עוף גרימולטה, ירכיים עוף סויה, ו פנה עם ירכיים עוף.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בשקית ניילון zip-top חובה כבדה; חותם. לנער כדי להתמזג.
הוסף חצי עוף לשקית; חותם. שייק למעיל.
הסר עוף משקית, רועד כדי להסיר תערובת קמח עודף.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף 1 1/2 כפיות שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים עוף מצופה קמח למחבת; לטגן 4 דקות בכל צד או עד השחמה.
מעבירים עוף משומן למחבת ג ' לי-רול. חזור על הנוהל עם שאר עוף מבושל, תערובת קמח, ושמן. להיפטר מתערובת הקמח הנותרת.
אופים עוף ב 375 במשך 8 דקות או עד שנעשה.
מערבבים רוטב חם וחמאה בצלחת בטוחה למיקרוגל; מיקרוגל גבוה במשך 30 שניות או עד חמאה נמסה, ערבוב להתמזג.
מניחים עוף בצלחת רדודה; טפטוף עם רוטב חמאה. זרוק למעיל.