ירכיים עוף בלסמי שום ועשב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ירכיים שום ועשב בלסמי עוף. מנה אחת מכילה 777 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 33 דקות. אם יש לכם חומץ בלסמי, פלפל, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו ירכיים בלסמיות, ירכיים עוף בלסמי סיר קרוק, ו ירכיים עוף בלסמי סיר קרוק (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, מלח ופלפל. לדלות עוף בתערובת קמח.
חצי חום של עוף ב 1 כף שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 4 דקות בכל צד.
הסר עוף מחבת. חזור על הנוהל עם שאריות עוף ושמן, הזמנת טפטוף במחבת.
מוסיפים יין וחומץ למחבת, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית המחבת; לבשל 2 דקות. מערבבים עגבניות וצ ' ילי ירוק ורוטב שום ועשב לערבב עד בשילוב. להחזיר עוף למחבת. מבשלים, חשופים, מעל חום בינוני 5 דקות או עד הסוף. מערבבים ב 1/4 בצל ירוק כוס.
מגישים מעל אטריות ביצה מבושלות חמות; מפזרים עם הנותרים 1/4 בצל ירוק כוס.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו ברוטב עשבי שום קנור
מערבבים, אשר ניתן למצוא עם רוטב איטלקי מתערבב במעבר הפסטה של המכולת.