ירכיים עוף מטוגן ורגליים עם עגבניות
ירכיים עוף מטוגן ורגליים עם עגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 400 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, ירכיים עוף, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. 20 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו עוף מטוגן מרוקאי רגליים וירכיים עם מיץ גזר, תאריך, חומץ סיידר ירכיים עוף מטוגן & רגליים עם בצל וצימוקים, ו רגלי עוף וירכיים מטוגנות ברוטב בצל ריבס מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את שמן קנולה במחבת גדולה מעל חום גבוה. מסדרים את הירכיים עוף ורגליים על מגש בשכבה אחת ומתבלים אותם עם מלח, לפי הטעם. להפוך את החתיכות בצד השני שלהם ועונה שוב. כאשר השמן מתחיל לעשן קלות, בזהירות להוסיף את העוף לשמן. אל תזלזל במחבת. להתנגד לפיתוי לזוז או להפוך את החלקים. לאפשר להם חום בצד הראשון שלהם, על 3 עד 5 דקות. השתמש מלקחיים מתכת להפוך את חתיכות העוף כדי לצרוב את הצד השני שלהם, על 3 עד 5 דקות.
מעבירים את העוף למגש ומניחים אותו בצד.
באותו מחבת, להוסיף את זרעי כמון פתיתי צ ' ילי, ערבוב במהירות לתת להם טוסט מהיר, על 10 עד 15 שניות.
מוסיפים את הבצל, זנגביל ושום ומערבבים לשלב. מתבלים את המרכיבים במלח, לפי הטעם, ואז מוסיפים את העגבניות, הקינמון ועלי המפרץ. אפשר לתערובת לבשל וכל הטעמים לבוא יחד, כ -10 דקות.
מוסיף את העוף בחזרה למחבת, לשמור על החום נמוך ולהמשיך לבשל עד העוף מבושל דרך, 30 עד 45 דקות. (הערה של השף: אם הרוטב הופך עבה מדי או מתחיל להיצמד לתחתית המחבת, אל תהסס להוסיף קצת מים, על 1/2 כוס בכל פעם.)
כאשר העוף מבושל דרך, להסיר ולהשליך את מקלות הקינמון ועלי דפנה. טעם לתיבול ולהעביר לקערת הגשה.
מגישים לצד כרוב מטוגן, אם תרצה.