קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות10
ציון בריאות10
מגזין

ירכיים עוף מטוגן ורגליים עם עגבניות

ירכיים עוף מטוגן ורגליים עם עגבניות
ירכיים עוף מטוגן ורגליים עם עגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 400 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, ירכיים עוף, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. 20 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו עוף מטוגן מרוקאי רגליים וירכיים עם מיץ גזר, תאריך, חומץ סיידר ירכיים עוף מטוגן & רגליים עם בצל וצימוקים, ו רגלי עוף וירכיים מטוגנות ברוטב בצל ריבס מלוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את שמן קנולה במחבת גדולה מעל חום גבוה. מסדרים את הירכיים עוף ורגליים על מגש בשכבה אחת ומתבלים אותם עם מלח, לפי הטעם. להפוך את החתיכות בצד השני שלהם ועונה שוב. כאשר השמן מתחיל לעשן קלות, בזהירות להוסיף את העוף לשמן. אל תזלזל במחבת. להתנגד לפיתוי לזוז או להפוך את החלקים. לאפשר להם חום בצד הראשון שלהם, על 3 עד 5 דקות. השתמש מלקחיים מתכת להפוך את חתיכות העוף כדי לצרוב את הצד השני שלהם, על 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1/2 כוס פלוס 2 כפיות שמנת חמוצה1/2 כוס פלוס 2 כפיות שמנת חמוצה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
מעבירים את העוף למגש ומניחים אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
באותו מחבת, להוסיף את זרעי כמון פתיתי צ ' ילי, ערבוב במהירות לתת להם טוסט מהיר, על 10 עד 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הבצל, זנגביל ושום ומערבבים לשלב. מתבלים את המרכיבים במלח, לפי הטעם, ואז מוסיפים את העגבניות, הקינמון ועלי המפרץ. אפשר לתערובת לבשל וכל הטעמים לבוא יחד, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
מוסיף את העוף בחזרה למחבת, לשמור על החום נמוך ולהמשיך לבשל עד העוף מבושל דרך, 30 עד 45 דקות. (הערה של השף: אם הרוטב הופך עבה מדי או מתחיל להיצמד לתחתית המחבת, אל תהסס להוסיף קצת מים, על 1/2 כוס בכל פעם.)
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
כאשר העוף מבושל דרך, להסיר ולהשליך את מקלות הקינמון ועלי דפנה. טעם לתיבול ולהעביר לקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
מגישים לצד כרוב מטוגן, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס