ירכיים עוף עם זיתים ורוטב עגבניות הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתאים ל-6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 52 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 739 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, יין, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ירכיים עוף מטוגנות עם עגבניות, צלפים, אנשובי וזיתים, ירכיים עוף ברוטב צלפי עגבניות, ו ירכיים עוף עם רוטב עגבניות עבה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים עוף עם 1/2 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הוסף עוף למחבת; לבשל 2 דקות בכל צד או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מניחים עוף בסיר חשמלי איטי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
5
מוסיפים שום למחבת, ומטגנים 30 שניות, ערבוב כל הזמן.