ירכיים עוף פריך עם Poblanos ובצל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ירכיים עוף פריך עם Poblanos ובצל. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 57 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 950 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם כוסברה, עור על, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ספייס שפשף טאקו חזה עוף עם Poblanos בגריל, בצל ברביקיו וסלט כרוב, ירכיים עוף פריכות, ו ירכיים פריכות מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים עוף במלח, פלפל ופפריקה.
שמן חום במחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' על חום גבוה עד שמן רק מתחיל לעשן.
מניחים עוף במחבת, העור הצדדים למטה; להפחית את החום בינוני גבוה, ומבשלים 15 דקות.
מעבירים עוף לצלחת, משליכים טיפות.
מניחים פלפלים poblano ובצל קצוץ במחבת.
מניחים עוף, עור הצדדים למעלה, במחבת.
אופים ב 400 במשך 25 עד 30 דקות.
הסר מהתנור, העליון עם כוסברה טרי קצוץ וקסו בלנקו מתפורר.