קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

ירכיים עוף פריכות ודביקות עם תפוחי אדמה ועגבניות חדשות מעוכות

ירכיים עוף פריכות ודביקות עם תפוחי אדמה ועגבניות חדשות מעוכות
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ואת כל 30 המנה העיקרית? ירכיים עוף פריכות ודביקות עם תפוחי אדמה ועגבניות חדשות מעוכות יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 61 גר' של חלבון, 85 גרם של שומן, וסך הכל 1190 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-16 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך אורגנו, חומץ יין, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו ירכיים עוף פריך עם תפוחי אדמה ורוזמרין, ירכיים אפויות פריכות עם תפוחי אדמה מסולסלים, ו ירכיים פריכות בריח לימון עם תפוחי אדמה וגזר גמדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכניסים את תפוחי האדמה לסיר גדול של מים רותחים מומלחים ומרתיחים עד מבושל.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, מחממים התנור שלך ל 400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
חותכים כל ירך עוף ל 3 רצועות ומניחים בקערה. לשפשף את הבשר בכל רחבי עם שמן זית ומפזרים מלח ופלפל, ואז לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ירכיים עוףירכיים עוף
שמן זיתשמן זית
בשרבשר
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מחממים מחבת גדולה, גדולה מספיק כדי להחזיק את כל חתיכות העוף בנוחות בשכבה 1, ולשים את העוף לתוך המחבת, צד העור למטה. אם אין לכם מחבת מספיק גדולה, תרגישו חופשי לבשל את העוף ב-2 מנות. לזרוק ומטגנים על חום גבוה במשך 10 דקות בערך, עד כמעט מבושל, ולאחר מכן להסיר עם כף מחורץ למחבת או צלחת אטום.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מחבתמחבת
5
תדקור את העגבניות בסכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
6
מניחים אותם בקערה, מכסים במים רותחים ועוזבים למשך דקה בערך.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מסננים ו, כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לצבוט את עורם. אתה לא צריך, אבל על ידי עושה את זה הם יהפכו יפים ומתוקים כאשר מבושל, והטעם האינטנסיבי שלהם יהיה להחדיר את תפוחי האדמה. עד עכשיו תפוחי האדמה יהיו מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
8
לנקז אותם במסננת ולרסק אותם קלות על ידי דוחף אותם עם האגודל.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
9
Bash את רוב עלי אורגנו עם קמצוץ של מלח בעלי וטיח, או שייקר טעם אם יש לך אחד.
מרכיבים שתצטרך
אורגנואורגנו
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
10
מוסיפים 4 כפות של שמן זית כתית מעולה, התזה טובה של חומץ יין אדום וכמה פלפל ולתת לכל דבר bash אחר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
חומץ יין אדוםחומץ יין אדום
פלפלפלפל
11
מוסיפים את העוף עם תפוחי האדמה, העגבניות ושאר עלי האורגנו. לזרוק הכל ביחד בזהירות.
מרכיבים שתצטרך
אורגנואורגנו
תפוח אדמהתפוח אדמה
עגבנייהעגבנייה
עוף שלםעוף שלם
12
פרושים בשכבה אחת במחבת צלייה בגודל מתאים, ואופים במשך 40 דקות בתנור שחומם מראש עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
13
יפה מוגש עם סלט ארוגולה לבוש עם קצת מיץ לימון ושמן זית כתית, וכוס נחמדה של יין לבן.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
מיץ לימוןמיץ לימון
יין לבןיין לבן
ארוגולהארוגולה
14
"ההסכם שלנו עם המפיקים של" ג 'יימי בבית" רק לאפשר לנו לעשות 2 מתכונים לכל פרק זמין באינטרנט. רשת המזון מצר על אי הנוחות לצופים שלנו foodnetwork.com משתמשים"