ירכיים עוף שפשף תבלינים
ירכיים עוף Spice-שפשף נטול גלוטן,, חלב חינם, ו דל פחמימות, ומספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 73 קלוריות. אם יש לכם דבש, ירכיים בשרניות עוף, עגבניות שזיפים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה די גרוע. נסו ירכיים עוף שפשף תבלינים, תבלין פריך שפשף ירכיים עוף, ו קארי שפשף עוף מעושן ירכיים עם דורה-צ'ילה זיגוג (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה, טוסט כוסברה, כוכב אניס, פלפל סדוק ופלפל אדום מרוסק על חום מתון, רועד את המחבת, עד ריחני, על 2 דקות.
להעביר מטחנת תבלין ולתת מגניב; דופק עד הקרקע גס.
תוסיף את המלח. תמרח את התבלינים על העוף.
במחבת גדולה, מחממים את השמן.
מוסיפים את העוף ומבשלים על חום גבוה, הופך פעם אחת, עד זהב עמוק, 10 דקות. מסדרים את העוף במחבת צלייה, צד העור למעלה.
יוצקים את רוב השמן מהמחבת ומוסיפים את הבצל והכרישה. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב, עד מתרכך, 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות, הקורנית והאורגנו ומבשלים עד שהעגבניות מתחילות להישבר, 3 דקות.
מוסיף את היין האדום ומבשל עד מופחת 1/4 כוס, גירוד כל חתיכות דבוקות למחבת, 5 דקות. מערבבים 1 כוס מים ושופכים את התערובת למחבת הצלייה.
מכסים את המחבת בנייר כסף ומטגנים את העוף בתנור במשך כ 1 שעה, עד מבושל דרך.
מעבירים את העוף לצלחת. מסננים את הרוטב לסיר. מרתיחים עד הרוטב מצטמצם 1 כוס, 5 דקות. מערבבים את החומץ והדבש; להתחמם.
מחממים את המטגן. להחזיר את העוף למחבת הצלייה, צד העור למעלה, ומטגנים 8 אינץ ' מהחום במשך 2 דקות, עד שהעור הוא פריך.