ירקות אסיאתיים מאודים עם רוטב שיטאקי
פאן מאודה ירקות אסיאתיים עם רוטב שיטאקי נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 53 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. אם יש לכם קורנפלור, פטריות שיטאקה, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: טופו צלוי וחרדל מאודה עם רוטב מנגו חריף, ברצינות אסיה: מאודה טארו חזיר ברוטב שעועית שחורה, ו אורז קוקוס אסייתי עם ירקות מאודים ברוטב סויה ליים וג'ינג'ר.
הוראות
שוטפים פטריות ומניחים בקערה; מכסים עם 2 כוסות מים חמים.
בואו להשרות עד רך, כ -20 דקות. להרים פטריות החוצה לסחוט את הנוזל שלהם לתוך קערה; נוזלי מילואים.
חותכים וזורקים גבעולים קשים מפטריות; כובעים פרוסות דק.
בזהירות לשפוך 3/4 כוס של פטריות-השריית נוזל לתוך מחבת 1-2 ליטר, עוזב משקעים מאחור.
מוסיפים פטריות פרוסות, שרי, רוטב סויה, שום וסוכר. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז לכסות, להפחית את החום, ומבשלים עד פטריות רך לנשוך, על 5 דקות.
בקערה קטנה, מערבבים עמילן תירס עם 2 כפות מים; מוסיפים לפטריות ומערבבים עד לרתיחה.
לארגן ירקות חמים על מגש. רוטב פטריות כפית בלהקה מעל.