ירקות בגריל שומשום זנגביל ואטריות סובה
ירקות בגריל שומשום זנגביל ואטריות סובה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 266 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם שמן צמחי, קישואים, מרינדה זנגביל שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו אטריות שומשום זנגביל סובה, אטריות שומשום-ג'ינג'ר ומלפפון סובה, ו אטריות סובה עם ירקות מוקפצים ורוטב זנגביל אסיאתי (מתכונים דומים).
הוראות
גז חום או גריל פחם. בסיר 3-quart, לבשל אטריות כדי doneness הרצוי לפי הוראות על החבילה.
ניקוז; לחזור לסיר. כיסוי כדי להתחמם.
במחבת ungreased 15x10x1 אינץ', פלפל מקום, קישואים קישואים וקישואים.
מניחים פלפל, קישואים קישואים חתיכות קישואים ישירות על גריל מעל חום בינוני. מכסה גריל; לבשל 8 עד 12 דקות, פונה לעתים קרובות, עד ירקות הם פריך במכרז.
בינתיים, לבשל אפונה הצמד סוכר קפוא כפי שהורה על תיבת. מגניב 1 דקה; ניקוז.
קוצצים גס ירקות בגריל; מוסיפים לאפונה בקערה.
מוסיפים מרינדה; מערבבים למעיל.
מוסיפים אטריות מנוקזות; מערבבים למעיל.
מניחים על מגש; מפזרים זרעי שומשום.