אם יש לכם חומץ יין, פלפלים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 59 דקות. מתכונים דומים: ירקות במרינדה: ירוק ב Scapece, סקפסה די זוקה-דלעת במרינדה סקווש, ו Verdure al Forno.
הוראות
1
מפזרים את פרוסות החצילים במלח ומסדרים בשכבה אחת. מכסים עם משקולות מטבח או צלחות משוקללות ולתת לשבת במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מחממים את הגריל או את הגריל.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מברשת חצילים פרוסות עם שמן זית וגריל במשך 10 דקות בכל צד או עד חום כהה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מברישים את פרוסות הפלפל בשמן זית ומבשלים את העור במשך 5 עד 6 דקות, או עד מושחרים ומבשלים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
5
מברשת פרוסות קישואים עם שמן זית וגריל במשך 5 דקות בכל צד או עד בגריל מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
בקערה קטנה, לשלב 1/4 כוס שמן זית, חומץ, שום, אנשובי, ועשבי תיבול, ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
סטייקים של ניו יורק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
יוצקים את התערובת על הירקות החמים ולכסות מיד עם רדיד אלומיניום. להשרות לילה, מכוסה אבל בטמפרטורת החדר.