ירקות כבושים
ירקות כבושים נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם גזר גמדי, סלק, shichimi togarashi, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ירקות כבושים, ירקות כבושים, ו ירקות כבושים.
הוראות
לקלף סלק, ולאחר מכן לחתוך לפרוסות דקות מאוד (פחות מ 1/8 אינץ') עם מבצעה ולהעביר לקערה חסינת חום unreactive. בקערות לא-מעוררות-חום נפרדות, משלבות גזר עם זרעי קימל, סלרי עם זרעי כוסברה וכרובית עם שיחימי טוגראשי.
בינתיים, להביא מים, חומץ, סוכר, ומלח לרתיחה בסיר שאינו מגיב גדול, ערבוב עד הסוכר מומס.
הסר מהחום ויוצקים 1 1/2 כוסות מלח חם על סלק, 2 כוסות על גזר, 2 כוסות על סלרי, ונוזל שנותר על כרובית. מגניב לטמפרטורת החדר, ערבוב ולחיצה ירקות למטה מדי פעם (או לשמור אותם שקועים עם צלחת קטנה).
להעביר כל ירק עם כבישה נוזלי מיכל אטום נפרד וצינה, מכוסה, רועד מדי פעם, לפחות 1 שבוע.
מגישים באמצעות כף מחוררת.
ירקות כבושים יכול להיות מקורר עד 2 שבועות.