. אם יש לכם שמן צמחי, כורכום הקרקע, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 87%. מתכונים דומים: קארי ירקות עם קוסקוס, עוף וירקות קארי קוסקוס, ו קארי ירקות איטי בישול עם קוסקוס.
הוראות
1
מניחים שמן צמחי בסיר מעל חום בינוני, ומבשלים ומערבבים את הבצל, כרישה, סלרי, פלפל אדום ושום עד הבצל הוא שקוף, על 5 דקות.
יוצקים את ציר העוף, מביאים לרתיחה, ומערבבים בגזר, עגבניות, קוסקוס, צימוקים ודומדמניות. מתבלים עם אבקת קארי, כורכום, מלח ופלפל שחור; מביאים את התערובת בחזרה לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות את המחבת, ולאפשר לבשל במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בצל לבן, חתוך לקוביות
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
דומדמניות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כורכום
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
גב שומן חזיר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר מהחום.
4
בואו לעמוד קוסקוס מכוסה במשך 5 דקות, ו fluff עם מזלג.
אסיה ניתן לזווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ליאו Steen Saini כרם Chenin Blanc. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.