לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו ירקות שורש או גרטן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 255 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם גזר לבן, רוזמרין, שמנת מתוקה כבדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 35%, המנה הזו די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם גרטן ירקות שורש, גרטן ירקות שורש, ו גרטן ירקות שורש.
הוראות
1
מסדרים את תפוחי האדמה, הרוטבגה, הלפת והפטרניפ בתוך 13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
רוטבגה
גזר לבן
לפת
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
בסיר קטן שלבו את השמנת, הרוזמרין, הקמח והמלח המתובל. מביאים לרתיחה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
צווארי עוף
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מסירים מהאש; יוצקים מעל ירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
4
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
5
מכסים ואופים בחום של 375 למשך 30 דקות. לחשוף; אופים 20-25 דקות יותר או עד מבעבע וירקות רכים.