יש לי קצת מקרוני וגבינה בקרום.
יש לי קצת מקרוני וגבינה קרום יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 184 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. מתאים ל-15 מנות. כמה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך גבינת פרמזן, פירורי לחם, מקרוני מרפק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 31%. נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, פיצת נקניק עוף ותפוח עם קרום ממולא מקרוני וגבינה, ו בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפיית זכוכית 9x13 אינץ'.
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים במקרוני, וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 8 דקות.
מסננים ומערבבים עם חצי מהחמאה.
בעוד המקרוני רותח, להמיס את החמאה הנותרת בסיר על חום בינוני. מערבבים את הבצל, ומבשלים עד הבצלים מתחילים לרכך, על 3 דקות. מערבבים בקמח, ומבשלים 5 דקות יותר.
מוסיפים את החלב ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מבשלים ומערבבים עד שהחלב התעבה, כ -10 דקות. פעם עבה וחלק, מערבבים במלח, פלפל לבן, רוטב ווסטרשייר, רוטב פלפל חריף, חרדל, 2 כוסות גבינת צ ' דר, ו 1/4 כוס גבינת פרמזן. מערבבים עד הגבינות נמסו, ואז מערבבים במקרוני עד מצופה באופן שווה.
לגרד את צלחת אפייה מוכן, להחליק את החלק העליון. לזרוק את גבינת צ ' דר 1 כוס הנותרים 1/4 גבינת פרמזן כוס עם פירורי לחם יבש בקערת ערבוב.
מפזרים באופן שווה על החלק העליון של המקרוני.
אופים בתנור שחומם מראש עד המקרוני חם ואת הקרום הוא חום זהוב, על 30 דקות.