קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות60
ציון בריאות1
מגזין

כבד אווז צרוב וריבת אוכמניות על טוסט בריוש

כבד אווז צרוב וריבת אוכמניות על טוסט בריוש
כבד אווז צרוב וריבת לינגונברי על טוסט בריוש עשוי להיות רק התבלין שאתה מחפש. והוא יספק כ 60 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 51 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך מיץ לימון, ריבת lingonberry, כבדי עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% נסו כבד אווז צרוב וריבת אוכמניות על טוסט בריוש, כבד אווז צרוב עם כופתאות מרק כבד אווז, ו כבד אווז צרוב עם קרם ג'ינג'ר (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים בריוש לפרוסות בעובי 3/4 אינץ', ואז לקוביות 60 (1 1/2 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
2
חום 1 כף חמאה עם 2 כפות שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום מתון עד קצף שוכך. קוביות בישול בריוש, 12 בכל פעם, עד חום זהוב על גבי ותחתון, על 3 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
להעביר בריוש מבושל למתלה כדי לקרר ומפזרים מלח לפי הטעם. בין קבוצות, בזהירות לנגב מחבת נקי עם מגבות נייר ולהוסיף עוד חמאה ושמן.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מערבבים פלפל ומיץ לתוך ריבה. ריבת צ ' יל, מכוסה, עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ריבהריבה
5
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
חותכים כבד אווז לחתיכות בגודל 1/2 אינץ ' ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
כבד אווזכבד אווז
7
חום 1 כף שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. להפחית את החום עד בינוני לבשל כבד אווז, על 20 חתיכות בכל פעם, עד חום זהוב משני הצדדים, על 1 1/2 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
כבד אווזכבד אווז
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
להעביר כבד אווז מבושל למחבת אפייה רדודה עם מרית ולסדר בשכבה 1. בין קבוצות, בזהירות לנגב מחבת נקי.
מרכיבים שתצטרך
כבד אווזכבד אווז
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
לחמם כבד אווז לפי הצורך באמצע התנור 2 דקות, או עד רק חם, לפני הרכבת מתאבנים. ממש לפני ההגשה, טוסט העליון עם ריבת אוכמניות, ואז כבד אווז.
מרכיבים שתצטרך
ריבת אוכמניותריבת אוכמניות
כבד אווזכבד אווז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
* ציפוי ריבת Lingonberry עשוי להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה.* טוסטים ניתן לבצע 1 יום קדימה מקורר לחלוטין לפני מאוחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר. אם טוסטים מתרככים, recrisp אותם על תבנית אפייה באמצע תנור 204°.* אם באמצעות כבדי עוף, אונות נפרדות יבש טפיחה. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים את הכבדים, שלמים, עד מבושל דרך, על 4 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
ריבת אוכמניותריבת אוכמניות
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
כבד עוףכבד עוף
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים את הכבדים לחתיכות אחרי שהם מבושלים.