אורז בר עם דובדבנים
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו לרפרטואר שלך, אורז בר עם דובדבנים עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. בתוספת זו יש 410 קלוריות , 15 גרם חלבון ו -13 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. תמורת $2.76 למנה , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש אורז, דובדבנים, פטרוזיליה שטוחה ואגוזי פקאן. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 71% , וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: אורז בר עם דובדבנים יבשים , אורז בר עם פיסטוקים ודובדבנים , ואורז בר עם דובדבנים מיובשים .
הוראות
בסיר גדול מוסיפים את הציר, אורז בר ומלח ופלפל לפי הטעם. מביאים לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש ומבשלים 15 דקות. מכסים ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהאורז רך ומתחיל להתפצל, כ-30 עד 40 דקות.
מסננים מעודפי הנוזלים ומקפלים פנימה את הדובדבנים, האגוזים והפטרוזיליה. טועמים לתיבול ומתקנים במידת הצורך.
מעבירים את האורז לקערת הגשה ומגישים.