כבד ובצל מוקפץ מתובל
כבד חריף מטוגן ובצל הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. אם יש לכם רסק שעועית סצ'ואן, כבד עוף, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. מתכונים דומים: כבד ובצל מוקפץ, כבד מטוגן ובצל עם רוטב צדפות, ו כרוב מטוגן מתובל עם פנקטן ובצל.
הוראות
חום 3 כפות שמן בווק מעל חום גבוה עד עישון.
מוסיפים את הכבד ומטגנים עד המשרד אבל הפנים עדיין ורוד מאוד, 60 עד 90 שניות.
הסר את הכבד עם כפית מחוררת ולהעביר צלחת מרופדת מגבת נייר. תניח בצד.
מוסיפים את הבצל הירוק וג ' ינג ' ר, ומערבבים עד ריחני, כ -30 שניות.
מוסיפים את הבצלים מפחיתים את החום למדיום וממשיכים להקפיץ עד שהבצל רך וקרמל מעט, 5 עד 7 דקות.
לדחוף את הבצלים לצד אחד של הווק.
מוסיף את chilis ואת פלפל סצ ' ואן מערבבים ומטגנים עד ריחני, על 20 שניות.
מוסיפים את הדבק שעועית מותסס ומערבבים במשך כמה שניות יותר.
תוסיף את הכבד לווק. מוקפץ הכבד מעל חום בינוני עד הפנים הוא עדיין ורוד אבל כבר לא נדיר, על 20 שניות יותר.