כבד וטארט בצל
כבד וטארט בצל עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 477 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, בצל, מאפה פירורי לחם, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו כבד בקר עם תאנה, בייקון וקרמלית בצל Compote [או הכבד בשר בקר האולטימטיבי], טרט parfait כבד עוף משיי, ו כבד ובייקון עם רוטב בצל (מתכונים דומים).
הוראות
קודם תדליק את התנור ב-350.להחליט מה פלאן/טארט צלחת אתה רוצה להשתמש ולגלגל את המאפה שלך בהתאם, לכסות את המנה ולעבוד לתוך הפינות לחתוך את עודף ואופים עיוורים במשך כ 12-15 דקות-רק עד המאפה הוא כבר לא raw.In בינתיים flash מטגנים את הכבד לאחר שחתכת את הכבד לחתיכות קטנות (אני גם אוהב להשרות את הכבד בחלב לפני ולאחר מכן לנקז ולנפות קצת קמח מתובל עם כמה פלפל שחור טרי ומלח) - הכבד צריך להיות רק צרוב קלות.ברגע שהכבד כבר צרוב בצד לכסות-דרך אגב אני אוהב להשתמש חצי חמאה וחצי שמן זית אבל השמן הוא מה שאתה מעדיף להשתמש.לזרוק את הבצל בקערה עם קצת שמן ומלח ופלפל כדי לשבור את הבצל ומעייל אותו - זה עושה את תהליך הטיגון בצל מהר יותר.מטגנים את הבצל עד רק חום - לא שרוף - ואז להפריש על כמה מטבח paper.In קערה מקציפה את הביצים ומוסיפה את החלב מספיק כדי להכין תערובת קיש/פודינג העונה עם מלח ופלפל.מאפה צריך להיעשות - להוציא אותו מהתנור ולהפוך את התנור עד 375.חלק אוהבים לתת למאפה להתקרר אבל אני מוצא את זה עושה הבדל קטן.
הוסף את הכבד כדי להפיץ באופן שווה סביב flan.Do אותו הדבר עם הבצל.
מוסיף את תערובת ביצה וחלב אבל לא overfill.
אופים בתנור במשך 25 - 35 דקות בהתאם לתנור שלך-התערובת לא צריכה לזוז כאשר אתה מנענע את פלאן.כאשר נעשה-להוציא או לשרת מיד או מגניב לשרת קר-אני נהנה שניהם.אם אתה צריך להגיש את זה עם רוטב או משהו, אני חושב שרוטב קמברלנד יעבוד טוב.הולך טוב עם קצת יין אדום נחמד.