קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

כבד מטוגן ובצל עם רוטב צדפות

כבד מטוגן ובצל עם רוטב צדפות
כבד מטוגן ובצל עם רוטב צדפות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 213 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך יין אורז שאוקסינג, רוטב צדפות, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו כבד ובצל מוקפץ, כבד ובצל מוקפץ מתובל, ו ברוקולי מוקפץ עם רוטב צדפות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים רוטב צדפות, רוטב סויה, יין, קורנפלור בקערה קטנה ומקציפים עם מזלג לשלב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפותרוטב צדפות
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים את השמן בווק על חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מוסיפים את הכבד ומטגנים עד המשרד אבל הפנים עדיין ורוד מאוד, 60 עד 90 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
4
הסר את הכבד עם כפית מחוררת ולהעביר צלחת מרופדת מגבת נייר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
להחזיר את ווק לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
6
מוסיפים את הבצל הירוק וג ' ינג ' ר, ומערבבים עד ריחני, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
7
מוסיפים את הבצלים מפחיתים את החום למדיום וממשיכים להקפיץ עד שהבצל רך וקרמל מעט, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
להחזיר את הכבד לווק ולהוסיף תערובת רוטב. מוקפץ במהירות כדי למנוע את עמילן התירס מלקבץ. מוקפץ הכבד עד הפנים הוא עדיין ורוד אבל כבר לא נדיר, על 20 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
כבדכבד
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
9
הסר מן החום לשרת מיד.