כבד מטוגן ובצל עם רוטב צדפות
כבד מטוגן ובצל עם רוטב צדפות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 213 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך יין אורז שאוקסינג, רוטב צדפות, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו כבד ובצל מוקפץ, כבד ובצל מוקפץ מתובל, ו ברוקולי מוקפץ עם רוטב צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים רוטב צדפות, רוטב סויה, יין, קורנפלור בקערה קטנה ומקציפים עם מזלג לשלב. תניח בצד.
מחממים את השמן בווק על חום גבוה עד לעישון.
מוסיפים את הכבד ומטגנים עד המשרד אבל הפנים עדיין ורוד מאוד, 60 עד 90 שניות.
הסר את הכבד עם כפית מחוררת ולהעביר צלחת מרופדת מגבת נייר. תניח בצד.
מוסיפים את הבצל הירוק וג ' ינג ' ר, ומערבבים עד ריחני, כ -30 שניות.
מוסיפים את הבצלים מפחיתים את החום למדיום וממשיכים להקפיץ עד שהבצל רך וקרמל מעט, 5 עד 7 דקות.
להחזיר את הכבד לווק ולהוסיף תערובת רוטב. מוקפץ במהירות כדי למנוע את עמילן התירס מלקבץ. מוקפץ הכבד עד הפנים הוא עדיין ורוד אבל כבר לא נדיר, על 20 שניות יותר.