קושיקשה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

כבד עגלים, בסגנון ונציאני: פגטו אלה ונציאנה

כבד עגלים, בסגנון ונציאני: פגטו אלה ונציאנה
כבד עגלים, בסגנון ונציאני:פגטו אלה ונציאנה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה 46% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1023 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן כל אחד. אם יש לך כמה טיפות של אצטו טראדיזיונלה, חמאה, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # יום ראשון כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 79%. מתכונים דומים: כבד ובצל בסגנון ונציאני, כבד עגלים מוקפצים, ו צדפות אלה ונציאנה עם טוסט פרמזן.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית עם 3 כפות החמאה במחבת מטגן גדולה וכבדה מעל להבה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים אותם על אש נמוכה עד שהם רכים מאוד אך לא צבעוניים, ממש בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
ממליחים את הבצלים ומסירים אותם לפלטה חמה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
4
מוסיפים את הכבד למחבת, מלוחים ומבשלים במשך 30 עד 45 שניות בכל צד. עבדו בקבוצות במידת הצורך כדי למנוע צפיפות יתר של התבנית. בסיום מניחים את הכבד מעל הבצל ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כבדכבד
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את היין למחבת ומגרדים את תחתית המחבת בכף עץ כדי לעקור את כל החלקים החומים.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את כף החמאה הנותרת ושופכים אותה על הכבד והבצל.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כבדכבד
7
מזלפים את החומץ ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'