כבד עטוף בבייקון
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה צדדית ראשונית? כבד עטוף בבייקון יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 277 קלוריות. אם יש לכם רצועות דקות-בייקון, מלח כשר ופלפל, כבדי ברווז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: כבד בקר עם תאנה, בייקון וקרמלית בצל Compote [או הכבד בשר בקר האולטימטיבי], תפוחי אדמה עם בייקון וכבד, ו כבד ובייקון עם רוטב בצל.
הוראות
ללטף את הכבדים להתייבש עם מגבת נייר.
מפזרים מלח ופלפל שחור טחון טרי על הכבדים. באמצעות רצועה אחת של בייקון לכל אונה, לעטוף את הבייקון בחוזקה סביב הכבד, כך שהוא מכוסה לחלוטין, ואז פירס עם שיפוד, באמצעות שיפוד להחזיק את הבייקון במקום. רווח כבדי הבייקון עטופים על שיפוד, שלושה לכל שיפוד.
חצי ארובה קלה מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
שיפודי גריל מסתובבים כל כמה דקות עד הבייקון הוא פריך והכבד הוא רק מבושל דרך, 7 עד 10 דקות.