כבש האגאי עם אורזו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כבש האגאי עם Orzo. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 42 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 448 קלוריות. אם יש לך קליפת לימון, גבינת פטה, כתף כבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון שקדים עם מילוי לימון כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. נסו טלה אפוי עם אורזו, כבש יווני ואורזו, ו אורזו אפוי עם טלה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים כבש בבישול איטי חשמלי, ומפזרים אורגנו,רינד, ו 1/4 מלח כפית.
יוצקים מיץ; כבש העליון עם תרד. מכסים עם מכסה; מבשלים על חום גבוה במשך 1 שעה. להפחית את הגדרת החום נמוך; לבשל 7 שעות.
הסר תרד כבש מ מבשל איטי, הזמנת נוזל בישול; מגניב.
הסר בשר מעצמות; להיפטר מעצמות, שומן, סחוס. קוצצים בשר.
מניחים שקית פלסטיק zip-top בתוך אמצעי זכוכית 2 כוס.
יוצקים טפטוף לתוך שקית, ולתת לעמוד 10 דקות (שומן יעלה לחלק העליון). חותם תיק; לחתוך בזהירות את 1 בפינה התחתונה של התיק.
מסננים טפטוף לתוך קערה גדולה, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן.
מוסיפים 1/4 כפית מלח, טלה, תרד, orzo, ו פטה לטפטופים מתוחים.
מקשטים עם גרגרים אורגנו ופרוסות לימון, אם תרצה.