כבש ונזיד ירקות חורף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 225 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בטטות, מרק בשר, דלעת סקווש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. . 290 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור סתיו. נסו תבשיל ירקות חורף מעל קוסקוס, חומוס ונזיד ירקות חורף, ו נזיד בשר בקר חורף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר גדול, ומחממים את בשר הכבש מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשר
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מסננים שומן, ומערבבים במרק בשר ויין. מתבלים בשום, קורנית, מלח, פלפל ועלה דפנה. מביאים את התערובת לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיס
גב שומן חזיר
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מערבבים בסקווש, גזר לבן, בטטות, סלרי ובצל. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים 30 דקות, או עד הירקות רכים.