טלה ונזיד לפת עם סטאוט יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 379 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . גשו לסופר וקנו בירה, סלרי, אזובית, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: תבשיל טלה תאנה ושקד עם צ'יפס לפת בתנור אפוי, כבש חסון, ו צלעות כבש מוצלחות.
הוראות
1
מעיל סיר רחב, גדול עם תחתית כבדה עם שמן וחום על חום גבוה. לזרוק 1/2 של קוביות כבש בנדיבות עם מלח וחצי מהקמח.
מרכיבים שתצטרך
בשר טלה
קמח לכל מטרה
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים מיד את השמן החם ואת החום היטב בכל הצדדים. כאשר הטלה הוא באמת חום מכל הצדדים, להסיר אותו מן הסיר ואת השמורה. אם השמן מתחיל לעשן, מנמיכים את החום ולהמשיך. חזור על תהליך זה עם הטלה והקמח הנותרים. שים את כל הכבש השחום על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
כבש
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
הסר את השמן העודף מן הסיר, להוסיף קצת שמן טרי לחמם אותו על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
מוסיפים את הבצל והסלרי ומתבלים במלח. מבשלים עד הבצלים מתחילים לרכך והם ארומטיים מאוד, על 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלרי
בצל
מלח
5
מוסיפים את הלפת, מערבבים לשלב ומבשלים 2 עד 3 דקות. החזירו את הטלה למחבת והוסיפו את מחית העגבניות, החצופה, המרג ' ורם ועלי המפרץ. מערבבים לשלב, טעם לתיבול ולהתאים, במידת הצורך. מביאים את הנוזל לרתיחה, ואז להפחית את החום אותו לרתיחה. מכסים את הסיר באמצע הדרך עם מכסה ומבשלים את התבשיל במשך כ 1 1/2 עד 2 שעות, בדיקה וערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מחית עגבניות
עלי דפנה
תיבול
מרז ' ורם
לפת
סטאוט
כבש
תבשיל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
סיר
6
הסר את המכסה במהלך 15 עד 20 הדקות האחרונות של זמן הבישול כדי לאפשר לנוזל להפחית ולעבות. לטעום ולהתאים את התיבול, במידת הצורך (זה כנראה יהיה). כאשר זה נעשה, הטלה יהיה רך בטעם מלא אבל לא מתפרק או חוטי. השליכו את המפרץ ועברו לקערת הגשה.