כבש מטוגן עם בצל כבוש
כבש מטוגן עם בצל כבוש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 526 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם מים, מלח ופלפל כשרים, כתף כבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו צלעות כבש מטוגנות עם גבינת עיזים ובצל אדום כבוש, בייקון ברקשייר מטוגן עם בצל כבוש, ו סלט גרגיר הנחלים עם תאנים צלויות ובצל כבוש.
הוראות
שים את הטלה במחבת צלייה עמוקה והוסף 4 כוסות מים, פלפלים, בצל קצוץ והעגבניות והמיצים שלהם. מתבלים במלח ופלפל. לקשור את שיני, זרעי כוסברה ו 1 מקל קינמון בכותנה ולהוסיף אותו למחבת. מכסים בחוזקה בנייר כסף ומטגנים את הטלה במשך 2 1/2 עד 3 שעות, עד שמד חום מיידי מוכנס בחלק העבה ביותר רושם 18
בינתיים, בקערה בינונית, לשלב את הבצל פרוס עם חומץ, סוכר, 2 כפות של מלח כשר ואת מקל הקינמון הנותר.
תן לבצל לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 2 שעות ועד 4 שעות.
להעביר את הבשר ללוח חיתוך ולתת מגניב מעט.
מעבירים את הפלפלים, הבצל והעגבניות לקערה ושמורה. מסננים את נוזל הבישול לתוך כוס מדידה חסינת חום לרפרף את השומן.
להעביר את נוזל הבישול למחבת גדולה, עמוקה ומבשלים מעל חום מתון עד מופחת 1 1/2 כוסות, על 20 דקות. להחזיר את הפלפלים, בצל ועגבניות לרוטב.
כאשר הטלה הוא מגניב מספיק כדי לטפל, להסיר את המיתרים מן הצלי לגרוס את הטלה, להשליך כל עודף שומן.
מוסיפים את הטלה לרוטב ומתבלים במלח ופלפל.
בקערה גדולה, לשלב את masa harina עם הנותרים 2 1/2 כוסות מים ומערבבים עם כף עץ עד הבצק נוקשה טפסים.
מוסיפים כמה כפות מים אם הבצק נראה יבש מאוד ומתפורר.
מוסיפים את שמן הזית ולשים את הבצק עד לקבלת חלקה. מחלקים את הבצק ל -20 חתיכות לגלגל כל אחד לכדור. שמור את כדורי הבצק מכוסים במגבת רטובה קלות; עבודה עם כמה בכל פעם, לשטח את הכדורים לתוך טורטיות 3 אינץ', רזה 1/3 אינץ ' עבה.
מחממים מחבת ברזל יצוק או מחבת עד חם.
מוסיפים את הטורטיות בקבוצות ומבשלים על חום גבוה בינוני, הופך פעם אחת, עד משחימים קלות מעט פריך בצד החיצוני, 5 עד 6 דקות.
מגישים את הטלה הטחון על טורטיות חמות, מעוטר בצל כבוש ועלי כוסברה.