כבש עם קרדונות: Agnello con i Cardi עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 340 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך פנצ'טה, קמח, מלח ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו צלעות כבש בגריל (agnello A Scotadito), כתף כבש צלויה (Agnello De Latte Arrosto), ו Crocchette d ' angnello e bieta (כבש ושוויצרי Chard Croquettes) (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את cardoons לחתיכות קטנות לכסות עם מים קרים ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
מים
2
בתנור הולנדי, מערבבים את הפנצ 'טה והבצל ומבשלים יחד על אש בינונית-נמוכה עד שהפנצ' טה מוותרת על השומן שלה והבצל מתחיל לרכך ולקבל השחמה.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טה
בצל
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
3
מוסיפים את הכבש ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
כבש
4
מפזרים את הקמח על הבשר ומערבבים על חום בינוני במשך שלוש דקות, ולאחר מכן מערבבים את פתיתי הפלפל, וממשיכים לבשל ומערבבים עד הבשר משחימים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
קמח לכל מטרה
בשר
5
לאחר 30 דקות, מערבבים את רסק העגבניות, מוסיפים את הפטרוזיליה, השום, הקורנית ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
פטרוזיליה
שום
טימין
6
מוסיפים 1 ליטר מים, מוסיפים את הקרדונים, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 30 דקות.