כבש פורטופינו וריזוטו ארטישוק
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . גשו לסופר וקנו שמן זית, גבינת אסיאגו, טלה צלוי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלט שרימפס פורטופינו, ריזוטו ארטישוק, ו ריזוטו ארטישוק.
הוראות
מחממים את השמן והחמאה בסיר גדול על חום בינוני. מערבבים את הבצל או בצלצלים וקמח במשך 2 עד 3 דקות.
יוצקים את האורז ומערבבים היטב מעיל, על 1 דקה.
לאחר מכן, יוצקים את היין ולאפשר לו להיספג על ידי האורז, על 2 עד 3 דקות. לאחר מכן, מוסיפים את המרק 1/2 כוס בכל פעם, מחכה עד האורז סופג כל 1/2 כוס לפני הוספת 1/2 הבא כוס. חזור על זה עד שהשתמשת בכל אבל 1/4 כוס מרק, שמירה על זה מאוחר יותר.
לאחר כ -20 דקות, האורז צריך להיות רך אבל מוצק. כבה את החימום. מערבבים את הנותרים 1/4 כוס מרק, הגבינה, שאריות כבש, שום לבבות ארטישוק. מערבבים היטב כדי לשלב עם האורז ומגישים על צלחות ערב חמות.