קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

כבש פורטופינו וריזוטו ארטישוק

כבש פורטופינו וריזוטו ארטישוק
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . גשו לסופר וקנו שמן זית, גבינת אסיאגו, טלה צלוי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלט שרימפס פורטופינו, ריזוטו ארטישוק, ו ריזוטו ארטישוק.

הוראות

1
מחממים את השמן והחמאה בסיר גדול על חום בינוני. מערבבים את הבצל או בצלצלים וקמח במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
יוצקים את האורז ומערבבים היטב מעיל, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
3
לאחר מכן, יוצקים את היין ולאפשר לו להיספג על ידי האורז, על 2 עד 3 דקות. לאחר מכן, מוסיפים את המרק 1/2 כוס בכל פעם, מחכה עד האורז סופג כל 1/2 כוס לפני הוספת 1/2 הבא כוס. חזור על זה עד שהשתמשת בכל אבל 1/4 כוס מרק, שמירה על זה מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®אפונה גויה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
לאחר כ -20 דקות, האורז צריך להיות רך אבל מוצק. כבה את החימום. מערבבים את הנותרים 1/4 כוס מרק, הגבינה, שאריות כבש, שום לבבות ארטישוק. מערבבים היטב כדי לשלב עם האורז ומגישים על צלחות ערב חמות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
אפונה גויה®אפונה גויה®