קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

כבש פורטופינו וריזוטו ארטישוק

כבש פורטופינו וריזוטו ארטישוק
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . גשו לסופר וקנו שמן זית, גבינת אסיאגו, טלה צלוי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלט שרימפס פורטופינו, ריזוטו ארטישוק, ו ריזוטו ארטישוק.

הוראות

1
מחממים את השמן והחמאה בסיר גדול על חום בינוני. מערבבים את הבצל או בצלצלים וקמח במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
יוצקים את האורז ומערבבים היטב מעיל, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
3
לאחר מכן, יוצקים את היין ולאפשר לו להיספג על ידי האורז, על 2 עד 3 דקות. לאחר מכן, מוסיפים את המרק 1/2 כוס בכל פעם, מחכה עד האורז סופג כל 1/2 כוס לפני הוספת 1/2 הבא כוס. חזור על זה עד שהשתמשת בכל אבל 1/4 כוס מרק, שמירה על זה מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
לאחר כ -20 דקות, האורז צריך להיות רך אבל מוצק. כבה את החימום. מערבבים את הנותרים 1/4 כוס מרק, הגבינה, שאריות כבש, שום לבבות ארטישוק. מערבבים היטב כדי לשלב עם האורז ומגישים על צלחות ערב חמות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל