כד דייגים
כד הדייגים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 348 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך צדפות ים, בקלה, ג'בטה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו Mu Shu Stoup, כד טורקיה, ו כד פירות ים Pra Diavolo (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את הבצל האדום, פלפל צ ' ילה, גרידת לימון, שום, פטרוזיליה, טימין, ועלי דפנה במעבד מזון ומעבדים מרכיבים לתוך הדבק.
עבור בסיס המרק: בתנור הולנדי, מחממים את שמן הזית והאנשובי הבתולי על פני חום בינוני-גבוה, כאשר האנשובי נמסים לתוך השמן מוסיפים את בסיס פירות הים ומערבבים 3 עד 4 דקות ואז מוסיפים את הסלרי, תפוחי האדמה והפלפל האדום ומכסים את הסיר 4 עד 5 דקות כדי להזיע אותם, ערבוב מדי פעם. תהרסי את הסיר עם בירה.
מוסיפים עגבניות ומניות עוף ומביאים לרתיחה, מבשלים במשך 20 דקות או עד שהוא מצטמצם בשליש, ולאחר מכן לכבות את החום, מגניב ולאחסן לארוחה איפור מראש.
כדי לחמם: לחמם מעל חום בינוני גבוה. קרום למעלה לחם חם בתנור חם. כאשר הכד מגיע לרתיחה, לקפל או לקפל את הבקלה ואת הצדפות לתוך הנוזל, ולחזור לבועה, לבשל במשך 5 עד 6 דקות, עד הדג הוא אטום ומבושל דרך, ואז לכבות את החום.
מגישים מיד עם הרבה לחם לניקוי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chehalem 3 כרם פינו גרי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.