קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות20
מגזין

כדור הארץ יום שיבולת שועל פריכה גרנולה

כדור הארץ יום שיבולת שועל פריכה גרנולה
לכו לחנות ותביאו דגני אורז חומים, מלח, קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו חטיפי גרנולה פריכים ללא גלוטן עם קינואה, אשכולות גדולים מייפל קינמון שוקולד צ'יפ גרנולה (טבעוני, ללא גלוטן), ו

הוראות

1
מחממים התנור שלך ל 300ºF.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את דגני האורז פריכים בקערה גדולה.בערך לקצוץ את 2 כוסות קשיו, ומערבבים אותם עם הדגנים.אם באמצעות אגוזים שלמים, לטחון את 1/3 כוס קשיו במטחנת התבלינים שלך. זה יהפוך לאבקה-אם זה מתחיל להתקלקל ולהפוך לחמאת אגוז, אפילו טוב יותר.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
חמאת אגוזיםחמאת אגוזים
קשיוקשיו
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים את קשיו הקרקע או חמאת אגוז במחבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חמאת אגוזיםחמאת אגוזים
קשיוקשיו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את סירופ המייפל, וניל, קינמון ומלח, ומניחים את כל החבילה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
להקציף לשלב. אם כמה חתיכות אגוז קטנות יישארו, שום נזק לא נעשה. כשזה מגיע לרתיחה נמוכה, תן לו לרתוח, תוך לטאטא, במשך דקה או שתיים, ואז להסיר אותו מהחום.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
יוצקים את תערובת המייפל על הדגנים והאגוזים בקערה שלך.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מפזרים את הקוקוס ואת זרעי פשתן, ולאחר מכן בעדינות מערבבים לשלב מעיל הכל עם תערובת דביק.
מרכיבים שתצטרך
זרעי פשתןזרעי פשתן
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
8
מורחים את תערובת הדגנים על שני גליונות עוגיות (משומנים או מרופדים עם מחצלת אפייה סיליקון – אני משתמש במזרן האפייה) או בשתי 9 x 13" מחבתות אפייה זכוכית. זכור כי מתכת (לא מצופה מחצלת אפיית סיליקון) יבשל (ולשרוף) גרנולה-דגנים הרבה יותר מהר מאשר זכוכית. ייתכן שתרצה להפחית את טמפ התנור ל 275ºF אם באמצעות מתכת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
גליל פירותגליל פירות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
אופים את הדגנים במשך 30 עד 40 דקות, ערבוב זה כל 10 דקות אפילו לבישול, או עד שהוא השחמה ופריך לטעמך.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®