כדורי אורז איטלקיים
המתכון כדורי אורז איטלקי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאבן זה יש 163 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-509 היו אומרים שזה פגע במקום. . לך לחנות ותביא פלפל, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: כדורי אורז איטלקיים, כדורי אורז איטלקיים, ו כדורי אורז איטלקיים.
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא יחד ביצים, גבינה, פטרוזיליה, פלפל, ו 1 כפית מלח. מכסים ומקררים.
יוצקים מים 1 כפית מלח לסיר גדול ומביאים לרתיחה. מערבבים באורז ומפחיתים את החום לנמוך. לבשל אורז עד המים נספגים כמעט, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מן החום לאט לשפוך בתערובת ביצה, ערבוב במהירות כדי למנוע ביצה ערבול. אפשר תערובת אורז להתקרר במשך 1 שעה.
יוצקים פירורי לחם לערימה בצד אחד של קרש חיתוך. לצנן את הידיים ואת תערובת אורז רול לתוך כדורי 1 אינץ', ואז מעיל כל אחד עם פירורי לחם.
במחבת קטנה, עמוקה, מחממים שמן זית ל 350 מעלות F (175 מעלות C). (צריך להיות מספיק שמן כדי לכסות לחלוטין כדורי אורז.) מטגנים כדורי אורז 6 בכל פעם, מפנה לפי הצורך כדי להבטיח אפילו בראונינג.
מסננים על מגבות נייר ומגישים חמים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק) עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)]()
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין