כדורי אורז לה טים
כדורי אורז a La Tim עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 519 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת פרמזן, ביצים, אורז, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . עם כפית ציון של 71% המנה הזאת די טובה. נסו כדורי אורז, מסיבת כדורי אורז, ו כדורי אורז צמחוניים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים את האורז והמים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד שהאורז רך והנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני, ומבשלים ומערבבים את השום עד ריחני ורך, כ 3 דקות. מוסיפים את הבשר הטחון. מבשלים ומערבבים את הבשר, לשבור אותו מתפורר כפי שהוא מבשל, עד השחמה והבשר הוא כבר לא ורוד בפנים, על 10 דקות.
מניחים אורז מבושל חם, בקר טחון, מלח ופלפל, ו 1/2 כוס רוטב פסטה בקערה, ומערבבים היטב יחד.
מערבבים בפרמזן וגבינת מוצרלה עד גבינת מוצרלה נמסה. לאסוף חופנים של תערובת אורז, וליצור בעדינות לתוך 2 1/2 אינץ ' כדורים.
מניחים כדורים על תבנית אפייה, ומקררים עד קריר ומוצק, כ -20 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
הסר את כדורי האורז מהמקרר, לגלגל כל ביצה מוכה ולאחר מכן פירורי לחם כדי מעיל ביסודיות. חזור לסדין אפייה, ואופים עד החלק החיצוני של כדורי האורז הוא פריך, על 25 דקות.
מחממים 1 1/2 כוסות רוטב פסטה בסיר על אש בינונית, ומכסים כדורי אורז ברוטב מחומם לשרת.