כדורי בשר דניים
כדורי בשר דני דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 143 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן צמחי, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 16%. נסו Frikadeller (כדורי בשר דני), קציצות דניות אוכלות נקיות, ו קציצות דניות עם רוטב-4 נקודות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים בשר בקר, בצל, ביצה, פירורי לחם, חלב, מלח ופלפל, ערבוב היטב. תערובת צורה לתוך כדורי בשר 1 אינץ'. חום בשמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
הסר כדורי בשר ממחבת, ולנקז על מגבות נייר. מילואים טפטוף מחבת במחבת.
מוסיפים קמח לסירי פאן, ערבוב עד חלקה. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף מים; לבשל על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד מעובה מבעבע. מערבבים במלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים כדורי בשר לרוטב. כיסוי ומבשלים 30 דקות.