כדורי בשר שומשום סויה
אם יש לכם שיני שום, ממרח צ'ילה, בשר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו רוטב סויה-שומשום, אספרגוס שומשום ברוטב איולי סויה ושום, ו כדורי בשר שומשום סויה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה גדולה.
מוסיפים בשר בקר; מערבבים בעדינות לשלב. עם ידיים לחות, לעצב תערובת בשר לתוך 20 (1 1/2 אינץ') כדורי בשר.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים חצי מהקציצות למחבת; מבשלים 4 דקות, פונים לקציצות חומות מכל הצדדים. סדר כדורי בשר משחימים בשכבה אחת על מחבת ג ' לי רול מצופה ספריי בישול. חזור על הליך עם כדורי בשר שנותרו.
אופים קציצות ב 400 במשך 7 דקות או עד הסוף.