כדורי הבשר השוודים של לנה עם רוטב לינגונברי
הקציצות השבדיות של לנה עם רוטב לינגונברי מסתובבות 1 שעה ו 20 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 60. מנה אחת מכילה 46 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. מתכון זה אופייני למטבח הסקנדינבי. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם קמח, לחם, ריבת דומדמניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם כפית ציון 8%, המנה הזו גרועה מאוד (אך עדיין ניתנת לתיקון). מתכונים דומים: קציצות שוודיות עם רוטב לינגונברי או חמוציות, כדורי שעועית שוודית עם רוטב לינגונברי, ו מיני קציצות שוודיות עם רוטב חמוציות.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ממיסים 1 כף מהחמאה במחבת מטגנת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד לשקיפות.
מוציאים את הבצל לצלחת ומצננים. נגב את התבנית במגבת נייר.
בקערת ערבוב גדולה שלבו את הבשרים הטחונים, החלמונים, השמנת הכבדה והבצל.
מוסיפים מלח, פלפל ופלפל אנגלי. סוחטים עודפי חלב מהלחם ומוסיפים אותו לקערה.
מערבבים בעדינות עם הידיים או כף העץ.
עם קערה של מים קרים עומד על ידי, טופס כדורי בשר על 1 אינץ ' על פני. טובלים את האצבעות במים קרים, מדי פעם, כדי שהבשר לא יידבק לידיים.
ממיסים את יתרת החמאה בתבנית המוקפצת וברגע שהקצף שכך מוסיפים שכבת קציצות. אל תציפו את המחבת. לנער את המחבת פעם בכמה זמן, כדי לשמור על כדורי הבשר עגולים. משחימים את כל הקציצות, בקבוצות, ומוציאים אותן לכלי גדול ובטוח בתנור בבישול.
הכניסו את המנה לתנור לכ -20 דקות, והקפידו לא לבשל אותם יתר על המידה.
יוצקים את רוב השומן מהמחבת ומחזירים אותו לאש.
מוסיפים 2 כפות חמאה ומערבלים אותה לציפוי התבנית.
מפזרים פנימה את הקמח ומערבבים בעזרת כף עץ או מטרפה להמסת הקמח לשומן.
יוצקים את ציר העוף ומערבבים לשחרור הנתחים מתחתית התבנית. מבשלים, תוך ערבוב, עד שהנוזל מצטמצם והתערובת מתחילה להתעבות לרוטב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מנמיכים את האש ומערבבים פנימה את השמנת ואת ריבת הדומדמניות השחורות.
מוסיפים את הקציצות לרוטב. מבשלים עד שהרוטב מסמיך מעט וקציצות הבשר מחוממות, 15 עד 20 דקות.
להגשה, כף כמה קציצות על כל צלחת יחד עם כף רוטב, והגיש עם ריבת הלינגונברי בצד.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות פרארי פרל. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-38 דולר לבקבוק.
![פרארי פרל]()
פרארי פרל
צהוב קש עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים של קרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.