קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות60
ציון בריאות0
מגזין
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מאסטר ארוחות ערב עם 30 ימים של מתכוני ארוחת ערב של 25 דקות
מאסטר ארוחות ערב עם 30 ימים של מתכוני ארוחת ערב של 25 דקות
מתכוני ארוחת בוקר בריאים וטעימים עם 5 מרכיבים
מתכוני ארוחת בוקר בריאים וטעימים עם 5 מרכיבים

כדורי הבשר השוודים של לנה עם רוטב לינגונברי

כדורי הבשר השוודים של לנה עם רוטב לינגונברי
הקציצות השבדיות של לנה עם רוטב לינגונברי מסתובבות 1 שעה ו 20 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 60. מנה אחת מכילה 46 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. מתכון זה אופייני למטבח הסקנדינבי. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם קמח, לחם, ריבת דומדמניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם כפית ציון 8%, המנה הזו גרועה מאוד (אך עדיין ניתנת לתיקון). מתכונים דומים: קציצות שוודיות עם רוטב לינגונברי או חמוציות, כדורי שעועית שוודית עם רוטב לינגונברי, ו מיני קציצות שוודיות עם רוטב חמוציות.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
ממיסים 1 כף מהחמאה במחבת מטגנת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד לשקיפות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
5
מוציאים את הבצל לצלחת ומצננים. נגב את התבנית במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
6
בקערת ערבוב גדולה שלבו את הבשרים הטחונים, החלמונים, השמנת הכבדה והבצל.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
חלמון ביצהחלמון ביצה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
7
מוסיפים מלח, פלפל ופלפל אנגלי. סוחטים עודפי חלב מהלחם ומוסיפים אותו לקערה.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
פלפלפלפל
לחםלחם
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מערבבים בעדינות עם הידיים או כף העץ.
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
9
עם קערה של מים קרים עומד על ידי, טופס כדורי בשר על 1 אינץ ' על פני. טובלים את האצבעות במים קרים, מדי פעם, כדי שהבשר לא יידבק לידיים.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשרכדורי בשר
מיםמים
בשרבשר
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
ממיסים את יתרת החמאה בתבנית המוקפצת וברגע שהקצף שכך מוסיפים שכבת קציצות. אל תציפו את המחבת. לנער את המחבת פעם בכמה זמן, כדי לשמור על כדורי הבשר עגולים. משחימים את כל הקציצות, בקבוצות, ומוציאים אותן לכלי גדול ובטוח בתנור בבישול.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשרכדורי בשר
חמאהחמאה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
11
הכניסו את המנה לתנור לכ -20 דקות, והקפידו לא לבשל אותם יתר על המידה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
יוצקים את רוב השומן מהמחבת ומחזירים אותו לאש.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים 2 כפות חמאה ומערבלים אותה לציפוי התבנית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מפזרים פנימה את הקמח ומערבבים בעזרת כף עץ או מטרפה להמסת הקמח לשומן.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מקציףמקציף
4
יוצקים את ציר העוף ומערבבים לשחרור הנתחים מתחתית התבנית. מבשלים, תוך ערבוב, עד שהנוזל מצטמצם והתערובת מתחילה להתעבות לרוטב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מנמיכים את האש ומערבבים פנימה את השמנת ואת ריבת הדומדמניות השחורות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
דומדמניות שחורותדומדמניות שחורות
ציר עוףציר עוף
קרםקרם
רוטברוטב
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את הקציצות לרוטב. מבשלים עד שהרוטב מסמיך מעט וקציצות הבשר מחוממות, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשרכדורי בשר
רוטברוטב
6
מפזרים פטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
7
להגשה, כף כמה קציצות על כל צלחת יחד עם כף רוטב, והגיש עם ריבת הלינגונברי בצד.
מרכיבים שתצטרך
ריבת אוכמניותריבת אוכמניות
כדורי בשרכדורי בשר
רוטברוטב

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות פרארי פרל. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-38 דולר לבקבוק.
פרארי פרל
פרארי פרל
צהוב קש עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים של קרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.