כדורי עוגה בסיסיים
צריך קינוח נטול לקטוז? כדורי עוגה בסיסיים יכולים להיות מתכון מדהים לנסות. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 80 קלוריות. מתאים ל-48 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%- שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: כדורי פופקורן בסיסיים, כדורי שעועית עוגת תירס, Aka כדורי Fiesta, ו עוגה בסיסית 1-2-3-4.
הוראות
אופים את העוגה לפי הוראות התיבה, באמצעות מחבת עוגה 9-by-13 אינץ'.
לאחר העוגה מקורר, להתארגן ולהניח בצד הרבה זמן (לפחות שעה) כדי להתפורר, רול, לטבול 4 כדורי עוגה תריסר.
להתפורר העוגה מקורר לתוך קערת ערבוב גדולה. המרקם של העוגה גורם לו להתפורר בקלות. פשוט לחתוך עוגת 9-by-13 אינץ אפוי לתוך 4 חלקים שווים.
הסר קטע מהמחבת, לשבור אותו לשניים, ולשפשף את שני החלקים יחד על קערה גדולה, וודא להתפורר כל חתיכות גדולות שנופלות. אתה יכול גם להשתמש במזלג כדי לשבור כל חתיכות גדולות יותר של עוגה בנפרד. חזור עם כל קטע עד העוגה כולה מתפורר לתוך מרקם עדין. אם יש לך חתיכות גדולות מעורבב, כדורי העוגה עלול להתברר גבשושי מהמורות. אתה לא צריך לראות שום חתיכות גדולות של עוגה.
הוסף שלושה רבעים של מיכל של ציפוי. (אתה לא צריך את הציפוי שנותר.)
מערבבים אותו לתוך העוגה התפוררה, באמצעות החלק האחורי של כף מתכת גדולה, עד משולב היטב. אם אתה משתמש במיכל כולו, כדורי העוגה יהיה לח מדי.
התערובת צריכה להיות לחה מספיק כדי להתגלגל לתוך כדורי 1 1/2 אינץ ' ועדיין להחזיק צורה עגולה. לאחר גלגול כדורי העוגה ביד, מניחים אותם על גיליון אפייה מכוסה בנייר שעווה.
מכסים בניילון נצמד ומקררים כמה שעות במקרר, או מניחים במקפיא כ -15 דקות. אתה רוצה שהביצים יהיו מוצקות אבל לא קפואות.
אם אתה עושה פרויקט שקורא כדורי עוגה uncoated, לעצור כאן ולהמשיך לקשט את כדורי העוגה, בעקבות הוראות הפרויקט.
מניחים את ציפוי הממתקים בקערת פלסטיק עמוקה ובטוחה למיקרוגל. קערות אלה מקלות לכסות את כדורי העוגה לחלוטין עם ציפוי ממתקים תוך החזקת הקערה מבלי לשרוף את האצבעות. (אני בדרך כלל עובד עם כ 16 אונקיות של ציפוי בכל פעם.)
ממיסים את ציפוי הממתקים, בעקבות ההוראות על החבילה. מיקרוגל על כוח בינוני במשך 30 שניות בכל פעם, ערבוב עם כפית בין. אתה יכול גם להשתמש בדוד כפול. כך או כך, ודא שאתה לא לחמם יותר מדי את הציפוי.
עכשיו אתה מוכן מעיל. קח כמה כדורי עוגה בכל פעם מהמקרר או מקפיא לעבוד איתו. אם הם במקפיא, להעביר את שאר הכדורים למקרר בשלב זה, אז הם נשארים המשרד אבל לא להקפיא.
מניחים כדור אחד בכל פעם לתוך הקערה של ציפוי ממתקים. כפית ציפוי נוסף על כל אזורים uncoated של כדור העוגה כדי לוודא שהוא מכוסה לחלוטין ציפוי ממתקים. ואז להרים את כדור העוגה עם הכף שלך. הימנע ערבוב זה בציפוי, כי פירורי עוגה יכולים ליפול לתוך הציפוי.
מחזיק את הכף מעל הקערה, הקש על הידית של הכף מספר פעמים על קצה הקערה עד ציפוי עודף נופל ובחזרה לתוך הקערה. טכניקה זו גם יוצרת משטח חלק בצד החיצוני של כדור העוגה.
להעביר את כדור העוגה מצופה אחר נייר שעווה מכוסה נייר אפייה לייבוש.
תן לכדור העוגה המצופה להחליק ישר מהכפית. ציפוי מסוים עשוי הבריכה סביב הבסיס של הכדור על נייר השעווה. אם כן, פשוט לקחת קיסם ולהשתמש בו כדי לצייר קו סביב הבסיס של כדור העוגה לפני הציפוי קובע. לאחר הציפוי קובע, אתה יכול לשבור את כל ציפוי לא רצוי.
חזור עם כדורי העוגה הנותרים ולתת יבש לחלוטין.
אם יש לך ציפוי ממתקים נוסף שנשאר, לשפוך אותו לתוך שקית פלסטיק resealable (ולאחר מכן לגזור את הפינה) או לתוך בקבוק לסחוט ולטפטף אותו על צמרות בתנועה זיגזג כדי לקשט.
אתה יכול לעשות את כדורי העוגה מראש ולאחסן אותם במיכל אטום על הדלפק או במקרר במשך כמה ימים.
כדורי העוגה יהיה קל יותר לגלגל אם אתה לשטוף ולייבש את הידיים מעת לעת במהלך תהליך מתגלגל. יבש את הידיים לחלוטין בכל פעם, וודא שאתה לא מקבל מים בציפוי הממתקים, כפי שהוא יכול לעשות את זה שמיש.
אתה יכול להשתמש סקופ גלידה מיני כדי לקבל כדורי עוגה בגודל אחיד.
אם אתה לא צריך או רוצה לעשות 48 כדורי עוגה, פשוט לחלק את העוגה במחצית עבור 24 כדורי עוגה או ברבעים עבור 12 להקפיא את העוגה שנותרה לשימוש מאוחר יותר. זכור להפחית את כמות הזיגוג באופן יחסי.
Reprinted עם אישור של עוגות פופס: טיפים, טריק, ומתכונים עבור יותר מ 40 פינוקים מיני שאין לעמוד בפניו על ידי
Bakerella, © 2010 Chronicle Books