קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

כדורי עוגיות קטיפה אדומים

כדורי עוגיות קטיפה אדומים
, המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 186 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם גבינת שמנת פילדלפיה, שוקולד זהוב עוגיות קרם oreo, שוקולד חצי מתוק של בייקר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Kraftrecipes.com יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו רול עוגת קטיפה אדומה, כדורי עוגת קטיפה אדומה, ו כדורי עוגת קטיפה אדומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים גבינת שמנת, פירורי עוגיות וצבע מאכל עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
צבע מאכל נוזלי ירוק, אופציונליצבע מאכל נוזלי ירוק, אופציונלי
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
2 טורטיות קמח (8 אינץ'), טמפרטורת החדר2 טורטיות קמח (8 אינץ'), טמפרטורת החדר
2
צורה לתוך 48 (1 אינץ') כדורים. הקפאה 10 דקות. לטבול שוקולד נמס; במקום על נייר מצופה נייר שעווה גיליון אפייה. למעלה עם סוכריות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי חום לקישוטציפוי חום לקישוט
2 כוסות תערובת מלית מתובלת עשבי תיבול, מרוסקת2 כוסות תערובת מלית מתובלת עשבי תיבול, מרוסקת
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
מקררים 1 שעה או עד המשרד.

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "