כדורי פופקורן מתוקים ומלוחים
כדורי פופקורן מתוק ומלוח דורש כ 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 25 מנות. עם 150 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שוקולד צ'יפס, תמצית vanillan, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. עם כפית ציון של 10% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו כדורי פופקורן מתוקים ומלוחים / / ספר הבישול שלי זמין כעת למכירה מראש, תערובת פופקורן מתוק ומלוח, ו פופקורן מתוק ומלוח (מתכונים דומים).
הוראות
קו תבנית אפייה גדולה עם קלף.
מערבבים חמאה, סוכר וסירופ תירס בסיר קטן על חום בינוני ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד החמאה נמסה. מביאים לרתיחה, מוסיפים חלב מרוכז וממשיכים להרתיח במשך 5 דקות, ערבוב כדי למנוע חריכה.
מניחים פופקורן בקערה גדולה.
יוצקים תערובת חמאה על פופקורן ומערבבים בעדינות מעיל לחלוטין. להפריש עד תערובת יש מקורר מספיק כך שהוא עדיין דביק אבל לא להמיס ממתקים, 3 עד 5 דקות. לזרוק בוטנים, חתיכות טופי ושוקולד צ ' יפס לבן.
כאשר תערובת פופקורן הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, גריז ידיים עם ספריי בישול או שמן צמחי תערובת לגלגל לתוך כדורים 2 אינץ ' (להשתמש על 1/4 כוס לכל כדור).
מניחים כדורים על תבנית אפייה.
בואו להתקרר לחלוטין. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.