כדורי פופקורן קרמל
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: כדורי פופקורן קרמל, כדורי פופקורן קרמל, ו כדורי פופקורן עם צימוקים קרמל.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: מקלות סוכריה על מקל או שיפודים
גריז קערה גדולה ערבוב גיליון אפייה עם תרסיס בישול nonstick. מבשלים את הפופקורן על פי הוראות האריזה וזורקים לתוך קערת הערבוב מוכנה.
מערבבים את הסוכר החום, הדבש והחמאה בסיר כבד בינוני ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן עד שהוא רותח. המשך לבשל, ערבוב רק מדי פעם, כדי למנוע ממנו דבק, עד מדחום סוכר מוכנס מגיע 300 מעלות F, כ 10 דקות. כבה את החום והוסף את סודה לשתייה ומלח, תוך ערבוב במהירות. מיד לשפוך את הקרמל על פופקורן, לזרוק מעיל. מגניב עד התערובת הוא מגניב מספיק לטיפול, על 5 דקות. שימוש בקערת מים כדי לצנן את הידיים, לעצב את פופקורן לכדורים על 3 1/2 אינץ ' קוטר.
מניחים את כדורי פופקורן קרמל על תבנית אפייה מוכן פירס עם מקל סוכריה או שיפוד.
ואז לטפטף את כדורי פופקורן עם שוקולד נמס ולקשט.