כדורי ריקוטה מטוגנים בשמן עמוק
כדורי ריקוטה מטוגנים בשמן עמוק דורשים כ 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 40 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתאים ל-24 מנות. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, שמן זית, ריקוטה מחלב עזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: שיאו קו זאו (כדורי שומשום מטוגנים בשמן עמוק), בייקון מטוגן בשמן עמוק, כדורי עוף וגבינה, ו מוצרלה ממולאת כדורי פירה מטוגנים בשמן עמוק.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב ריקוטה, גבינה, פטרוזיליה, שום, אגוז מוסקט, 1 חלמון ביצה, (הזמנת לבן) ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל. טופס תערובת ריקוטה לתוך כדורים בערך בגודל של אגוזי מלך קטנים ולהגדיר על מתלה להתייבש מעט במשך 15 דקות.
כאשר מוכן לבשל, מניחים שמן במחבת צדדית גבוהה וחום ל 360 מעלות F. שמן צריך להיות לפחות 2 אינץ ' עמוק.
בקערה רדודה, מערבבים את הלבן ביצה עם כל הביצה שנותרה, פועם עם מזלג.
מניחים פירורי לחם בקערה רדודה אחרת. טובלים כל כדור ריקוטה לתוך ביצה כדי מעיל בקלילות, ואז להתגלגל במהירות בפירורי לחם. ודא כדורי ריקוטה מכוסים לחלוטין ביצה לשטוף פירורי לחם, ואת הציפוי נלחץ על בחוזקה. לזרוק כדורים, כמה בכל פעם, לתוך שמן חם ומטגנים עד חום זהוב.
הסר עם כפית מחוררת ולנקז בקצרה, ולאחר מכן לשרת חם.