אם יש לך חזה עוף טחון, שמן שומשום, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: כדים סיניים, כדים סיניים, ו כופתאות סיניות וכופתאות..
הוראות
1
כדי להכין כופתאות, לבשל כרוב במים רותחים 1 דקה או עד רך.
עבודה עם 1 gyoza העור בכל פעם (לכסות הנותרים עורות gyoza כדי למנוע ייבוש), כפית 2 כפיות תערובת חזיר למרכז של כל עור. להרטיב את הקצוות של עור גיוזה עם מים. מקפלים לשניים, צובטים קצוות יחד כדי לאטום.
מניחים כופתה, צד התפר למעלה, על גיליון אפייה זרועים הנותרים 1 כפית קורנפלור (לכסות באופן רופף עם מגבת כדי למנוע ייבוש). חזור על הנוהל עם עורות גיוזה הנותרים ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
8
חום 1 כף שמן קנולה במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים 12 כופתאות למחבת; מבשלים 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
הוסף 1/3 כוס מים. להפחית את החום, ומבשלים 3 דקות או עד המים מתאדים. חזור על ההליך עם הנותרים שמן קנולה, כופתאות, ומים.