כדים סיניים
אם יש לך חזה עוף טחון, שמן שומשום, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: כדים סיניים, כדים סיניים, ו כופתאות סיניות וכופתאות..
הוראות
כדי להכין כופתאות, לבשל כרוב במים רותחים 1 דקה או עד רך.
לנקז ולשטוף עם מים קרים; לנקז. מגניב; לקצוץ.
מניחים פטריות בקערה קטנה; מכסים במים רותחים. לכסות ולתת לעמוד 30 דקות או עד מכרז.
שלב כרוב, פטריות, 1/4 כוס בצל ירוק, 2 כפות עמילן תירס, ואת הבא 7 מרכיבים (דרך ביצה לבן) בקערה גדולה. מכסים ומקררים 4 שעות.
עבודה עם 1 gyoza העור בכל פעם (לכסות הנותרים עורות gyoza כדי למנוע ייבוש), כפית 2 כפיות תערובת חזיר למרכז של כל עור. להרטיב את הקצוות של עור גיוזה עם מים. מקפלים לשניים, צובטים קצוות יחד כדי לאטום.
מניחים כופתה, צד התפר למעלה, על גיליון אפייה זרועים הנותרים 1 כפית קורנפלור (לכסות באופן רופף עם מגבת כדי למנוע ייבוש). חזור על הנוהל עם עורות גיוזה הנותרים ומילוי.
חום 1 כף שמן קנולה במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 12 כופתאות למחבת; מבשלים 3 דקות.
הוסף 1/3 כוס מים. להפחית את החום, ומבשלים 3 דקות או עד המים מתאדים. חזור על ההליך עם הנותרים שמן קנולה, כופתאות, ומים.
כדי להכין את הרוטב, לשלב 3 כפות ג ' ינג ' ר קצוץ ומרכיבים הנותרים בקערה קטנה.