קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות48
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כוסות מלפפון עם קצפת סלמון שמנת

כוסות מלפפון עם קצפת סלמון שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל כוסות מלפפון עם קצפת סלמון שמנת. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 71 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לך גבינת קוטג', בצל ירוק, עירית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו כוסות מלפפון סלמון מעושן, סלמון מעושן בכוסות מלפפון, ו מטבל סלמון מעושן בכוסות מלפפון (מתכונים דומים).

הוראות

1
לעבד את גבינת קוטג ' וחלב במעבד מזון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת קוטג'גבינת קוטג'
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
מוסיפים את הבצל הירוק, סלמון, גבינת שמנת, מיץ לימון וקמצוץ של פלפל לבן ומעבדים עד חלקה וקרם. מקררים לפחות 1 שעה או לילה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
פלפל לבןפלפל לבן
מיץ לימוןמיץ לימון
בצל ירוקבצל ירוק
סלמוןסלמון
3
חותכים את המלפפונים לתוך 3/4 אינץ ' עבה סיבובים, להשליך את הקצוות. באמצעות כף קטנה, לגרוף את הזרעים וחלק מהבשר מתוך כל סיבוב כדי ליצור כוס קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מלפפוןמלפפון
זרעיםזרעים
4
מלא כל כוס עם כ 2 כפיות של השוט סלמון ומפזרים עם עירית. מכסים ומקררים עד מוכן לשרת, עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עיריתעירית
סלמוןסלמון
5
צילום: אנדרו מקאול