כוסות מלפפון עם קצפת סלמון שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל כוסות מלפפון עם קצפת סלמון שמנת. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 71 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לך גבינת קוטג', בצל ירוק, עירית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו כוסות מלפפון סלמון מעושן, סלמון מעושן בכוסות מלפפון, ו מטבל סלמון מעושן בכוסות מלפפון (מתכונים דומים).
הוראות
לעבד את גבינת קוטג ' וחלב במעבד מזון עד חלקה.
מוסיפים את הבצל הירוק, סלמון, גבינת שמנת, מיץ לימון וקמצוץ של פלפל לבן ומעבדים עד חלקה וקרם. מקררים לפחות 1 שעה או לילה.
חותכים את המלפפונים לתוך 3/4 אינץ ' עבה סיבובים, להשליך את הקצוות. באמצעות כף קטנה, לגרוף את הזרעים וחלק מהבשר מתוך כל סיבוב כדי ליצור כוס קטנה.
מלא כל כוס עם כ 2 כפיות של השוט סלמון ומפזרים עם עירית. מכסים ומקררים עד מוכן לשרת, עד 1 שעה.