קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות10
מגזין

כוסות מק וגבינה פריכות

כוסות מק וגבינה פריכות
כוסות מק וגבינה פריכות לוקחות בערך 1 שעה ו 25 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. הרבה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. מתכון זה מאוכלרשת דורש קמח, אבקת בצל, פטרוזיליה, לחם מחיטה מלאה. 247 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הוא מאוד במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. עם כפית ציון 84%, המנה הזו מצוינת. מתכונים דומים: כוסות מק וגבינה פריכות, כוסות מק וגבינה, ו כוסות גבינת מק וברוקולי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: שנים עשר רמקינים של 6 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
למחית דלעת החמאה: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מורחים את הדלעת על תבנית עם נייר אפייה ומפזרים את השמן, המלח והפלפל. צולים עד שהם רכים, 25 דקות; אפשר להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
סכין קילוףסכין קילוף
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
מעבירים למעבד מזון ודופקים לתערובת אחידה. למדוד את 1 1/2 כוסות פירה.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
למק וגבינה: מבשלים את הפסטה לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני וגבינהמקרוני וגבינה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
7
מסננים, שומרים 1 כוס ממי הפסטה, ומעבירים את הפסטה המבושלת חזרה לסיר החם בו התבשלה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
בינתיים ממיסים את החמאה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
9
מפזרים בקמח ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
10
מקציפים פנימה את החלב ומבשלים עד להסמכה; מוסיפים את אבקת הבצל, המלח, החרדל הטחון והקאיין. מערבבים פנימה את הצ ' דר, הפקורינו ו -1 1/2 כוסות מחית דלעת ומבשלים עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
פקורינופקורינו
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
סכין קילוףסכין קילוף
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
11
יוצקים את רוטב הגבינה לפסטה הסחוטה ומערבבים היטב. שלבו לאט את מי הפסטה השמורים, ערבבו היטב, תוך שימוש בכ - 3/4 כוס בהתאם לקרם הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
12
מרססים שתים עשרה רמקינים של 6 אונקיות בתרסיס בישול נון-סטיק; ממלאים בכ-3/4 כוס מתערובת הפסטה ומניחים על תבנית עם נייר אפייה גדול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1
מכניסים את הלחם למעבד מזון המצויד בלהב פלדה ודופקים עד שהלחם בפירורים עדינים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מערבבים את פירורי הלחם עם הפרמזן ומפזרים מעט מהתערובת על כל מנת פסטה; מזלפים כל מנה בכפית שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3
אופים עד שהקרום מזהיב ופריך, 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מקשטים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר

יין מומלץ: Lambrusco, ריזלינג, Chenin Blanc

מקרוני וגבינה בתפריט? נסה להתאים עם למברוסקו, ריזלינג ושנין בלאן. עם מק וגבינה עשירים וגבינים תרצו לנקות את החיך במשהו פריך וחומצי. אנו ממליצים על שנין בלאן, ריזלינג או למברוסקו יבש אם יש לך מצב רוח לאדום. קלטו צ ' יארלי למברוסקו די סורברה וקיה מודנה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
קלטו צ 'ירלי לאמברוסקו די סורברה וצ' יה מודנה
קלטו צ 'ירלי לאמברוסקו די סורברה וצ' יה מודנה
משיי על החיך, יין זה מציע חומציות טרייה ופירות קלים.זיווג נהדר עם פסטה כמו טורטליני, בשרים מבושלים והמנות האופייניות ביותר למטבח המודנה.