כוסות מק וגבינה פריכות
כוסות מק וגבינה פריכות לוקחות בערך 1 שעה ו 25 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. הרבה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. מתכון זה מאוכלרשת דורש קמח, אבקת בצל, פטרוזיליה, לחם מחיטה מלאה. 247 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הוא מאוד במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. עם כפית ציון 84%, המנה הזו מצוינת. מתכונים דומים: כוסות מק וגבינה פריכות, כוסות מק וגבינה, ו כוסות גבינת מק וברוקולי.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: שנים עשר רמקינים של 6 אונקיות
למחית דלעת החמאה: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
מורחים את הדלעת על תבנית עם נייר אפייה ומפזרים את השמן, המלח והפלפל. צולים עד שהם רכים, 25 דקות; אפשר להתקרר מעט.
מעבירים למעבד מזון ודופקים לתערובת אחידה. למדוד את 1 1/2 כוסות פירה.
למק וגבינה: מבשלים את הפסטה לפי הוראות החבילה.
מסננים, שומרים 1 כוס ממי הפסטה, ומעבירים את הפסטה המבושלת חזרה לסיר החם בו התבשלה.
בינתיים ממיסים את החמאה בסיר גדול.
מפזרים בקמח ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד, במשך 1 דקה.
מקציפים פנימה את החלב ומבשלים עד להסמכה; מוסיפים את אבקת הבצל, המלח, החרדל הטחון והקאיין. מערבבים פנימה את הצ ' דר, הפקורינו ו -1 1/2 כוסות מחית דלעת ומבשלים עד שהגבינה נמסה.
יוצקים את רוטב הגבינה לפסטה הסחוטה ומערבבים היטב. שלבו לאט את מי הפסטה השמורים, ערבבו היטב, תוך שימוש בכ - 3/4 כוס בהתאם לקרם הרצוי.
מרססים שתים עשרה רמקינים של 6 אונקיות בתרסיס בישול נון-סטיק; ממלאים בכ-3/4 כוס מתערובת הפסטה ומניחים על תבנית עם נייר אפייה גדול.
מכניסים את הלחם למעבד מזון המצויד בלהב פלדה ודופקים עד שהלחם בפירורים עדינים.
מערבבים את פירורי הלחם עם הפרמזן ומפזרים מעט מהתערובת על כל מנת פסטה; מזלפים כל מנה בכפית שמן קנולה.
אופים עד שהקרום מזהיב ופריך, 12 דקות.
מקשטים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים מיד.
יין מומלץ: Lambrusco, ריזלינג, Chenin Blanc
מקרוני וגבינה בתפריט? נסה להתאים עם למברוסקו, ריזלינג ושנין בלאן. עם מק וגבינה עשירים וגבינים תרצו לנקות את החיך במשהו פריך וחומצי. אנו ממליצים על שנין בלאן, ריזלינג או למברוסקו יבש אם יש לך מצב רוח לאדום. קלטו צ ' יארלי למברוסקו די סורברה וקיה מודנה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![קלטו צ 'ירלי לאמברוסקו די סורברה וצ' יה מודנה]()
קלטו צ 'ירלי לאמברוסקו די סורברה וצ' יה מודנה
משיי על החיך, יין זה מציע חומציות טרייה ופירות קלים.זיווג נהדר עם פסטה כמו טורטליני, בשרים מבושלים והמנות האופייניות ביותר למטבח המודנה.