קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות10
מגזין

כוסות מק וגבינה פריכות

כוסות מק וגבינה פריכות
כוסות מק וגבינה פריכות לוקחות בערך 1 שעה ו 25 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. הרבה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. מתכון זה מאוכלרשת דורש קמח, אבקת בצל, פטרוזיליה, לחם מחיטה מלאה. 247 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הוא מאוד במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. עם כפית ציון 84%, המנה הזו מצוינת. מתכונים דומים: כוסות מק וגבינה פריכות, כוסות מק וגבינה, ו כוסות גבינת מק וברוקולי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: שנים עשר רמקינים של 6 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
למחית דלעת החמאה: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מורחים את הדלעת על תבנית עם נייר אפייה ומפזרים את השמן, המלח והפלפל. צולים עד שהם רכים, 25 דקות; אפשר להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
סכין קילוףסכין קילוף
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
מעבירים למעבד מזון ודופקים לתערובת אחידה. למדוד את 1 1/2 כוסות פירה.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
למק וגבינה: מבשלים את הפסטה לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני וגבינהמקרוני וגבינה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
7
מסננים, שומרים 1 כוס ממי הפסטה, ומעבירים את הפסטה המבושלת חזרה לסיר החם בו התבשלה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
בינתיים ממיסים את החמאה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
9
מפזרים בקמח ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
10
מקציפים פנימה את החלב ומבשלים עד להסמכה; מוסיפים את אבקת הבצל, המלח, החרדל הטחון והקאיין. מערבבים פנימה את הצ ' דר, הפקורינו ו -1 1/2 כוסות מחית דלעת ומבשלים עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
כָּתֵףכָּתֵף
פקורינופקורינו
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סכין קילוףסכין קילוף
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
11
יוצקים את רוטב הגבינה לפסטה הסחוטה ומערבבים היטב. שלבו לאט את מי הפסטה השמורים, ערבבו היטב, תוך שימוש בכ - 3/4 כוס בהתאם לקרם הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
12
מרססים שתים עשרה רמקינים של 6 אונקיות בתרסיס בישול נון-סטיק; ממלאים בכ-3/4 כוס מתערובת הפסטה ומניחים על תבנית עם נייר אפייה גדול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1
מכניסים את הלחם למעבד מזון המצויד בלהב פלדה ודופקים עד שהלחם בפירורים עדינים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מערבבים את פירורי הלחם עם הפרמזן ומפזרים מעט מהתערובת על כל מנת פסטה; מזלפים כל מנה בכפית שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3
אופים עד שהקרום מזהיב ופריך, 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מקשטים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר

יין מומלץ: Lambrusco, ריזלינג, Chenin Blanc

מקרוני וגבינה בתפריט? נסה להתאים עם למברוסקו, ריזלינג ושנין בלאן. עם מק וגבינה עשירים וגבינים תרצו לנקות את החיך במשהו פריך וחומצי. אנו ממליצים על שנין בלאן, ריזלינג או למברוסקו יבש אם יש לך מצב רוח לאדום. קלטו צ ' יארלי למברוסקו די סורברה וקיה מודנה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
קלטו צ 'ירלי לאמברוסקו די סורברה וצ' יה מודנה
קלטו צ 'ירלי לאמברוסקו די סורברה וצ' יה מודנה
משיי על החיך, יין זה מציע חומציות טרייה ופירות קלים.זיווג נהדר עם פסטה כמו טורטליני, בשרים מבושלים והמנות האופייניות ביותר למטבח המודנה.