כוסות ספוג לימון של דודה מריה
צריך מנה צמחונית בצד? כוסות ספוג הלימון של דודה מריה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 251 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב, ביצים, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 16%. נסו עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן}, עוגת מרנג הלימון של דודה טוטסי, ו פודינג ספוג לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מקציפים חמאה בקערה גדולה עד חלקה ושמנת; מערבבים סוכר, קמח, גרידת לימון, מיץ לימון ומלח לחמאה. מקציפים חלמונים בקערה נפרדת עד חלקה; מערבבים חלב לחלמונים. לאט לערבב תערובת חלמון ביצה לתוך תערובת לימון עד משולב היטב.
מקציפים חלבוני ביצה בקערת זכוכית או מתכת עד פסגות נוקשות טופס. הרם את המקצף או להקציף ישר למעלה: החלבונים ביצה תיצור פסגות חדות. מקפלים בעדינות חלבונים לתוך הבלילה. הבלילה כפית לתוך 6 ramekins בודדים או כוסות סופלה.
מניחים כוסות מלאות לתבנית אפייה גדולה ושופכים מספיק מים חמים לתוך המנה כדי להגיע לחלק את ramekins.
אופים בתנור שחומם מראש עד קינוחים להפריד לתוך שכבת פודינג על החלק התחתון ושכבת עוגת ספוג משחימה קלות על גבי, כ 45 דקות.
בואו לעמוד על 10 דקות לפני ההגשה.