קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כוסות ספוג לימון של דודה מריה

כוסות ספוג לימון של דודה מריה
צריך מנה צמחונית בצד? כוסות ספוג הלימון של דודה מריה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 251 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב, ביצים, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 16%. נסו עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן}, עוגת מרנג הלימון של דודה טוטסי, ו פודינג ספוג לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מקציפים חמאה בקערה גדולה עד חלקה ושמנת; מערבבים סוכר, קמח, גרידת לימון, מיץ לימון ומלח לחמאה. מקציפים חלמונים בקערה נפרדת עד חלקה; מערבבים חלב לחלמונים. לאט לערבב תערובת חלמון ביצה לתוך תערובת לימון עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידת לימוןגרידת לימון
חלמון ביצהחלמון ביצה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
לימוןלימון
סוכרסוכר
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מקציפים חלבוני ביצה בקערת זכוכית או מתכת עד פסגות נוקשות טופס. הרם את המקצף או להקציף ישר למעלה: החלבונים ביצה תיצור פסגות חדות. מקפלים בעדינות חלבונים לתוך הבלילה. הבלילה כפית לתוך 6 ramekins בודדים או כוסות סופלה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מניחים כוסות מלאות לתבנית אפייה גדולה ושופכים מספיק מים חמים לתוך המנה כדי להגיע לחלק את ramekins.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
אופים בתנור שחומם מראש עד קינוחים להפריד לתוך שכבת פודינג על החלק התחתון ושכבת עוגת ספוג משחימה קלות על גבי, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת ספוגעוגת ספוג
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
בואו לעמוד על 10 דקות לפני ההגשה.