, המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 130 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. 831 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם סוכר, סירופ תירס, חמאת בוטנים שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: כוסות ריס תוצרת בית, גביעי חמאת בוטנים תוצרת בית של ריס, ו גביעי הגלידה הקפואים של ריס.
הוראות
1
הפוך את המילוי: משמנים קלות את מחבת הסדין עם חמאה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מערבבים מים, סוכר, סירופ תירס או דבש, וחמאה (אם משתמשים) בסיר בינוני. להפוך את החום בינוני ולהשתמש מרית עמיד בחום לערבב בעדינות עד הסוכר מומס. ברגע שהתערובת מתחילה לבעבע, להפסיק לערבב ולתת להתבשל ללא הפרעה. לבשל עד תערובת יש צבע זהוב חיוור, על 149° על מדחום ממתקים (מדחום שימושי אבל לא הכרחי, אתה יכול לשפוט את התערובת אך ורק על ידי צבע).כבה חום ומערבבים בוטנים עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
יוצקים תערובת על מחבת גיליון ולהשתמש מרית כדי להפיץ אותו דק ככל שתוכל לנהל. כאשר השברירי התקרר לחלוטין, להעביר אותו ללוח חיתוך ולחתוך בערך עם סכין. שים קצוץ שביר לתוך מעבד מזון ודופק עד שביר כבר הקרקע לחתיכות שמנמן קטן. לאחר מכן תן למעבד המזון לרוץ ברציפות עד שהתערובת מתחילה להפוך למשחה.כבה את המעבד, להוסיף חמאת בוטנים, ולאחר מכן להחליף את המכסה; תהליך עד התערובת היא הומוגנית. לאחר מכן, עם מיקסר עדיין פועל, לאט לטפטף וניל ושמן. התערובת צריכה להיות משחה עבה, אבל נוזל מספיק כדי לסחוט דרך שקית צנרת. אם התערובת נראית עבה מדי, טפטוף בשמן יותר, כף בכל פעם, עד שהוא דליל מספיק.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
קרש חיתוך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחד
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
העברת תערובת לשקית מאפה מצויד עם קצה גדול, רגיל. להפריש עד הצורך.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
5
הכן את הכוסות: לארגן 20 ספינות קאפקייקס על תבנית אפייה, להפריש. מזג את השוקולד, או להמשיך עם שוקולד נמס במקום. בכל מקרה, יוצקים 1/2 גרם שוקולד לתוך כל אוניית קאפקייקס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
לחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
שרימפס מוקפץ
6
השתמש שקית מאפה צינור כשלושה רבעים של אונקיה של בוטנים מילוי ישירות למרכז של כל כוס. זה יגרום לשוקולד להתרחק מהמרכז ולמעלה הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
7
השתמש באצבע לחה כדי ללטף בעדינות את " שיא " של כל מרכז חמאת בוטנים. מעל כל אחד עם חצי אונקיה נוספת של שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8
קח את המחבת בשתי הידיים בעדינות להניף אותו על הדלפק לרמה השוקולד ולשחרר כל בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
אם אתה משתמש בשוקולד לא מחודד, מקרר חמאת בוטנים כוסות עד מוקשה, כשלושים דקות. שוקולד מזג יהיה להקשיח בכוחות עצמו בעוד כמה דקות
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
10
לאחר שהשוקולד נקבע, לקלף כל חמאת בוטנים כוס חינם מן הקאפקייקס. אחסן במיכל אטום עם פיסת קלף או נייר שעווה בין כל שכבה. הם ישמרו במשך כחודש בטמפרטורת החדר או ללא הגבלת זמן במקרר או במקפיא. אנא זכור, אם אתה משתמש שוקולד untempered עליך לאחסן את הממתקים במקרר בכל עת.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ממתק חמוץ Brite Octopus
לחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
11
הערה צדדית: אלה הם פנומנלי קצוץ ומעורבב לתוך סופת שלגים תוצרת בית.