קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

כוסות ריס תוצרת בית

כוסות ריס תוצרת בית
, המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 130 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. 831 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם סוכר, סירופ תירס, חמאת בוטנים שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: כוסות ריס תוצרת בית, גביעי חמאת בוטנים תוצרת בית של ריס, ו גביעי הגלידה הקפואים של ריס.

הוראות

1
הפוך את המילוי: משמנים קלות את מחבת הסדין עם חמאה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מערבבים מים, סוכר, סירופ תירס או דבש, וחמאה (אם משתמשים) בסיר בינוני. להפוך את החום בינוני ולהשתמש מרית עמיד בחום לערבב בעדינות עד הסוכר מומס. ברגע שהתערובת מתחילה לבעבע, להפסיק לערבב ולתת להתבשל ללא הפרעה. לבשל עד תערובת יש צבע זהוב חיוור, על 149° על מדחום ממתקים (מדחום שימושי אבל לא הכרחי, אתה יכול לשפוט את התערובת אך ורק על ידי צבע).כבה חום ומערבבים בוטנים עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
יוצקים תערובת על מחבת גיליון ולהשתמש מרית כדי להפיץ אותו דק ככל שתוכל לנהל. כאשר השברירי התקרר לחלוטין, להעביר אותו ללוח חיתוך ולחתוך בערך עם סכין. שים קצוץ שביר לתוך מעבד מזון ודופק עד שביר כבר הקרקע לחתיכות שמנמן קטן. לאחר מכן תן למעבד המזון לרוץ ברציפות עד שהתערובת מתחילה להפוך למשחה.כבה את המעבד, להוסיף חמאת בוטנים, ולאחר מכן להחליף את המכסה; תהליך עד התערובת היא הומוגנית. לאחר מכן, עם מיקסר עדיין פועל, לאט לטפטף וניל ושמן. התערובת צריכה להיות משחה עבה, אבל נוזל מספיק כדי לסחוט דרך שקית צנרת. אם התערובת נראית עבה מדי, טפטוף בשמן יותר, כף בכל פעם, עד שהוא דליל מספיק.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
העברת תערובת לשקית מאפה מצויד עם קצה גדול, רגיל. להפריש עד הצורך.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
5
הכן את הכוסות: לארגן 20 ספינות קאפקייקס על תבנית אפייה, להפריש. מזג את השוקולד, או להמשיך עם שוקולד נמס במקום. בכל מקרה, יוצקים 1/2 גרם שוקולד לתוך כל אוניית קאפקייקס.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
השתמש שקית מאפה צינור כשלושה רבעים של אונקיה של בוטנים מילוי ישירות למרכז של כל כוס. זה יגרום לשוקולד להתרחק מהמרכז ולמעלה הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
7
השתמש באצבע לחה כדי ללטף בעדינות את " שיא " של כל מרכז חמאת בוטנים. מעל כל אחד עם חצי אונקיה נוספת של שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
8
קח את המחבת בשתי הידיים בעדינות להניף אותו על הדלפק לרמה השוקולד ולשחרר כל בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
אם אתה משתמש בשוקולד לא מחודד, מקרר חמאת בוטנים כוסות עד מוקשה, כשלושים דקות. שוקולד מזג יהיה להקשיח בכוחות עצמו בעוד כמה דקות
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטניםכוסות חמאת בוטנים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
10
לאחר שהשוקולד נקבע, לקלף כל חמאת בוטנים כוס חינם מן הקאפקייקס. אחסן במיכל אטום עם פיסת קלף או נייר שעווה בין כל שכבה. הם ישמרו במשך כחודש בטמפרטורת החדר או ללא הגבלת זמן במקרר או במקפיא. אנא זכור, אם אתה משתמש שוקולד untempered עליך לאחסן את הממתקים במקרר בכל עת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
11
הערה צדדית: אלה הם פנומנלי קצוץ ומעורבב לתוך סופת שלגים תוצרת בית.