קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

כוסות ריס תוצרת בית

כוסות ריס תוצרת בית
, המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 130 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. 831 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם סוכר, סירופ תירס, חמאת בוטנים שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: כוסות ריס תוצרת בית, גביעי חמאת בוטנים תוצרת בית של ריס, ו גביעי הגלידה הקפואים של ריס.

הוראות

1
הפוך את המילוי: משמנים קלות את מחבת הסדין עם חמאה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מערבבים מים, סוכר, סירופ תירס או דבש, וחמאה (אם משתמשים) בסיר בינוני. להפוך את החום בינוני ולהשתמש מרית עמיד בחום לערבב בעדינות עד הסוכר מומס. ברגע שהתערובת מתחילה לבעבע, להפסיק לערבב ולתת להתבשל ללא הפרעה. לבשל עד תערובת יש צבע זהוב חיוור, על 149° על מדחום ממתקים (מדחום שימושי אבל לא הכרחי, אתה יכול לשפוט את התערובת אך ורק על ידי צבע).כבה חום ומערבבים בוטנים עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
יוצקים תערובת על מחבת גיליון ולהשתמש מרית כדי להפיץ אותו דק ככל שתוכל לנהל. כאשר השברירי התקרר לחלוטין, להעביר אותו ללוח חיתוך ולחתוך בערך עם סכין. שים קצוץ שביר לתוך מעבד מזון ודופק עד שביר כבר הקרקע לחתיכות שמנמן קטן. לאחר מכן תן למעבד המזון לרוץ ברציפות עד שהתערובת מתחילה להפוך למשחה.כבה את המעבד, להוסיף חמאת בוטנים, ולאחר מכן להחליף את המכסה; תהליך עד התערובת היא הומוגנית. לאחר מכן, עם מיקסר עדיין פועל, לאט לטפטף וניל ושמן. התערובת צריכה להיות משחה עבה, אבל נוזל מספיק כדי לסחוט דרך שקית צנרת. אם התערובת נראית עבה מדי, טפטוף בשמן יותר, כף בכל פעם, עד שהוא דליל מספיק.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
העברת תערובת לשקית מאפה מצויד עם קצה גדול, רגיל. להפריש עד הצורך.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
5
הכן את הכוסות: לארגן 20 ספינות קאפקייקס על תבנית אפייה, להפריש. מזג את השוקולד, או להמשיך עם שוקולד נמס במקום. בכל מקרה, יוצקים 1/2 גרם שוקולד לתוך כל אוניית קאפקייקס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
השתמש שקית מאפה צינור כשלושה רבעים של אונקיה של בוטנים מילוי ישירות למרכז של כל כוס. זה יגרום לשוקולד להתרחק מהמרכז ולמעלה הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
7
השתמש באצבע לחה כדי ללטף בעדינות את " שיא " של כל מרכז חמאת בוטנים. מעל כל אחד עם חצי אונקיה נוספת של שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8
קח את המחבת בשתי הידיים בעדינות להניף אותו על הדלפק לרמה השוקולד ולשחרר כל בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
אם אתה משתמש בשוקולד לא מחודד, מקרר חמאת בוטנים כוסות עד מוקשה, כשלושים דקות. שוקולד מזג יהיה להקשיח בכוחות עצמו בעוד כמה דקות
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטניםכוסות חמאת בוטנים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
10
לאחר שהשוקולד נקבע, לקלף כל חמאת בוטנים כוס חינם מן הקאפקייקס. אחסן במיכל אטום עם פיסת קלף או נייר שעווה בין כל שכבה. הם ישמרו במשך כחודש בטמפרטורת החדר או ללא הגבלת זמן במקרר או במקפיא. אנא זכור, אם אתה משתמש שוקולד untempered עליך לאחסן את הממתקים במקרר בכל עת.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
11
הערה צדדית: אלה הם פנומנלי קצוץ ומעורבב לתוך סופת שלגים תוצרת בית.