כוסות ריס תוצרת בית
, המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 130 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. 831 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם סוכר, סירופ תירס, חמאת בוטנים שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: כוסות ריס תוצרת בית, גביעי חמאת בוטנים תוצרת בית של ריס, ו גביעי הגלידה הקפואים של ריס.
הוראות
הפוך את המילוי: משמנים קלות את מחבת הסדין עם חמאה ומניחים בצד.
מערבבים מים, סוכר, סירופ תירס או דבש, וחמאה (אם משתמשים) בסיר בינוני. להפוך את החום בינוני ולהשתמש מרית עמיד בחום לערבב בעדינות עד הסוכר מומס. ברגע שהתערובת מתחילה לבעבע, להפסיק לערבב ולתת להתבשל ללא הפרעה. לבשל עד תערובת יש צבע זהוב חיוור, על 149° על מדחום ממתקים (מדחום שימושי אבל לא הכרחי, אתה יכול לשפוט את התערובת אך ורק על ידי צבע).כבה חום ומערבבים בוטנים עם מרית.
יוצקים תערובת על מחבת גיליון ולהשתמש מרית כדי להפיץ אותו דק ככל שתוכל לנהל. כאשר השברירי התקרר לחלוטין, להעביר אותו ללוח חיתוך ולחתוך בערך עם סכין. שים קצוץ שביר לתוך מעבד מזון ודופק עד שביר כבר הקרקע לחתיכות שמנמן קטן. לאחר מכן תן למעבד המזון לרוץ ברציפות עד שהתערובת מתחילה להפוך למשחה.כבה את המעבד, להוסיף חמאת בוטנים, ולאחר מכן להחליף את המכסה; תהליך עד התערובת היא הומוגנית. לאחר מכן, עם מיקסר עדיין פועל, לאט לטפטף וניל ושמן. התערובת צריכה להיות משחה עבה, אבל נוזל מספיק כדי לסחוט דרך שקית צנרת. אם התערובת נראית עבה מדי, טפטוף בשמן יותר, כף בכל פעם, עד שהוא דליל מספיק.
העברת תערובת לשקית מאפה מצויד עם קצה גדול, רגיל. להפריש עד הצורך.
הכן את הכוסות: לארגן 20 ספינות קאפקייקס על תבנית אפייה, להפריש. מזג את השוקולד, או להמשיך עם שוקולד נמס במקום. בכל מקרה, יוצקים 1/2 גרם שוקולד לתוך כל אוניית קאפקייקס.
השתמש שקית מאפה צינור כשלושה רבעים של אונקיה של בוטנים מילוי ישירות למרכז של כל כוס. זה יגרום לשוקולד להתרחק מהמרכז ולמעלה הצדדים.
השתמש באצבע לחה כדי ללטף בעדינות את " שיא " של כל מרכז חמאת בוטנים. מעל כל אחד עם חצי אונקיה נוספת של שוקולד.
קח את המחבת בשתי הידיים בעדינות להניף אותו על הדלפק לרמה השוקולד ולשחרר כל בועות אוויר.
אם אתה משתמש בשוקולד לא מחודד, מקרר חמאת בוטנים כוסות עד מוקשה, כשלושים דקות. שוקולד מזג יהיה להקשיח בכוחות עצמו בעוד כמה דקות
לאחר שהשוקולד נקבע, לקלף כל חמאת בוטנים כוס חינם מן הקאפקייקס. אחסן במיכל אטום עם פיסת קלף או נייר שעווה בין כל שכבה. הם ישמרו במשך כחודש בטמפרטורת החדר או ללא הגבלת זמן במקרר או במקפיא. אנא זכור, אם אתה משתמש שוקולד untempered עליך לאחסן את הממתקים במקרר בכל עת.
הערה צדדית: אלה הם פנומנלי קצוץ ומעורבב לתוך סופת שלגים תוצרת בית.