כופתאות אגס מלבה
כופתאות אגס מלבה לוקחות בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 661 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -31 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לך מלח, גלידה, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את התוספת הזו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 41% . מתכונים דומים: כופתאות אגסים , כופתאות אגסים ~ אתגר הקינוח מאחורי הווילון , ומרק אגסים Schezuan עם כופתאות מקרל .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים קמח, מלח ועמילן תירס.
חותכים לקיצור עד שהתערובת מזכירה פירורים גסים. מוסיפים את המים בהדרגה, מערבבים בעזרת מזלג עד שהמאפה יוצר כדור. על משטח מקומח מגלגלים ל-21 אינץ'. x 14 אינץ'. מַלבֵּן.
מניחים אגס אחד במרכז כל ריבוע. לארוז מרכזי אגסים עם סוכר חום; מפזרים קינמון.
מברישים את קצוות הריבועים בחלב; לקפל את הפינות למרכז ולצבוט לאטום.
מניחים בתוך 15 אינץ' משומן. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפיה.
מברישים בחלב; מפזרים סוכר.
אופים, ללא כיסוי, ב-375 מעלות למשך 35-40 דקות או עד להזהבה.
לרוטב, בסיר קטן, מערבבים את הסוכר, עמילן התירס והמים עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים פטל. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה תמצית.
מגישים חם על כופתאות חמות עם גלידה אם רוצים.