כופתאות בייקון וכופתאות כבש יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-40 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 64 קלוריות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 124 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, סוכר, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: סלט כבש עם ויניגרט כבש לימון, חביתת כבש ובייקון עם אספרגוס וגבינת עז, ו רמפה קמחי & קונפי רמפה.
הוראות
1
עבור הבצק: מניחים קמח בקערה של מעבד מזון. עם ריצת מכונה, טפטוף איטי במים עד בצק מלוכד נוצר (אתה כנראה לא צריך את כל המים). אפשר לבצק לרכוב סביב המעבד למשך 30 שניות. טופס לתוך כדור באמצעות ידיים מקומטות ולהעביר לקערה. מכסים במגבת לחה ולתת לנוח לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
מחממים שמן צמחי בווק על חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מוסיפים רמפות ומבשלים, ערבוב ומתגלגל לעתים קרובות, עד השחמה קלה וריחני, 30 שניות עד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רמפות
3
מעבירים לקערה ומוחקים את ווק.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
מניחים כרוב ומלח במעבד מזון ודופק עד קצוץ דק, כעשר פולסים 1 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
5
מעבירים למסננת משובחת מעל קערה. אפשר לנוח במשך 30 דקות כדי לנקז.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
שלב רמפות, כרוב מנוקז, בייקון, חזיר, זנגביל, רוטב סויה, סוכר, שמן שומשום ויין אורז במעבד מזון ודופק עד לתערובת דמוית הדבק נוצר, כ -15 פעימות קצרות, גירוד הצדדים לפי הצורך.
מיקרוגל כדור קטן של המילוי בקערה במשך 10 שניות ולאכול אותו לטעום לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
מוסיפים עוד מלח, רוטב סויה או סוכר לפי הצורך וחוזרים על שלב הטעימות / התיבול עד למילוי הטעם כמו שאתה רוצה. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
9
כדי להפוך את הכופתאות: לחלק את הבצק לתוך 4 חלקים, וכל קטע לתוך 10 כדורים בגודל כף קטנה, מה שהופך 40 כדורים בסך הכל. על משטח עבודה משוריין היטב, לגלגל כל כדור לתוך עגול 3 1/2-ל 4 אינץ ' בקוטר. עטיפות מחסנית ולשמור תחת פלסטיק עד שכולם מגולגלים החוצה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
10
כדי ליצור כופתאות, מניחים 1 כף מילוי במרכז עטיפה. להרטיב את הקצוות של העטיפה עם קצה אצבע רטוב או מברשת מאפה. מקפלים לחצי וצובטים את הפינה הימנית התחתונה סגורה. קפלו את הקצה הקדמי של העטיפה שוב ושוב, צובטים את הקצה נסגר לאחר כל קפלים עד הכופתה כולה אטום.
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
11
העברת כופתאות אטומות ללוח עץ מקומח קלות או קלף מצופה.
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים 6 עד 12 כופתאות ומרתיחים עד שהם צפים (בערך 1 דקה). המשך רותחים במשך 2 דקות יותר, ולאחר מכן להעביר צלחת עם עכביש רשת תיל או כפית מחוררת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
חום 3 כפות שמן צמחי במחבת nonstick 10 אינץ ' או בתחתית של ווק יצוק מתובל היטב על חום בינוני עד מנצנץ. בזהירות להוסיף כופתאות שטוח בצד למטה ומבשלים, מתערבל מדי פעם, עד התחתון של כופתאות הם חום זהוב פריך.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מגישים מיד עם רוטב טבילה. חזור על שלב 7 עם כופתאות שנותרו, עובד בקבוצות.