תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כופתאות חזיר עם רוטב שומשום צ'ילה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 214 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא זנגביל, בצל ירוק, פטריות שיטאקה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: כופתאות ירקן עם רוטב סויה שומשום, כופתאות ירקות ירוקים ורוטב שומשום, ו כופתאות שרימפס עם רוטב שומשום.
הוראות
1
במחבת, לחמם את השמן עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את shiitake, בצל ירוק, בוק צ ' וי וגזר; מערבבים ומטגנים על חום גבוה עד במכרז, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
בוק צ ' וי.
גב שומן חזיר
3
מוסיפים את השום, זנגביל, רוטב סויה, מירין וצ ' ילה-רוטב שום ומבשלים עד שהנוזל מתאדה, 3 דקות. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץ
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 כוס שום קצוץ
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מעבירים לקערה ומקררים עד שמצונן, 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
קו גיליון אפייה גדול עם נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
6
מוסיפים את החזיר למילוי ומערבבים. על משטח עבודה, מברשת 3 עטיפות wonton עם פתרון עמילן תירס; כפית כף קטנה של המילוי במרכז. מקפלים את העטיפות כדי ליצור משולשים; לאטום את הקצוות, לחיצה על כל אוויר לכוד בפנים. עם מספריים, לקצץ את העטיפות, עוזב שפה 1/4 אינץ ' סביב המילוי.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבח
7
מעבירים את הכופתאות לתבנית האפייה, צדי התפר למעלה. שמור את הכופתאות מכוסות במגבת נייר לחה. חזור עם עטיפות wonton הנותרים ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®
8
מערבבים את כל החומרים בקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
למלא ווק או מחבת גדולה עם 2 סנטימטרים של מים ולהביא לרתיחה. עבודה בקבוצות, לארגן את הכופתאות באוניית במבוק דו-שכבתית מרופדת בנייר שעווה משומן; להגדיר את ספינת הקיטור מעל המים הרותחים. מכסים ואדים את הכופתאות עד המילוי מבושל דרך המשרד, 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
10
לזרוק את הכופתאות ב 1 כוס הרוטב. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הכופתאות למגש.