כופתאות משמש אוסטרי: Marillenknodel
כופתאות משמש אוסטרי: Marillenknodel דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 435 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, קוביות סוכר, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. מתכונים דומים: כופתאות גבינת קורד מלאות משמש (marillenknödel), כופתאות משמש, ו כופתאות משמש.
הוראות
מניחים את הגבינה בחלק cheesecloth או כמה שכבות של מגבות נייר ולתת לו לנקז במשך 5 עד 10 דקות, לחיצה בעדינות, כדי להסיר לחות עודפת.
עם מיקסר, לנצח את הגבינה עד חלקה.
מוסיפים את הביצה וממשיכים להכות עד incorporated.
מפזרים את הסוכר והמלח, ולאחר מכן מוסיפים בהדרגה את הקמח; ממשיכים לערבב עד שהבצק מתחיל להיווצר.
מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים רק עד שהבצק מחזיק יחד כאשר טופח עם הידיים, זה ייראה רטוב למדי. לעטוף את הבצק בפלסטיק ומקרר במשך כמה שעות או עד לילה, הבצק יהיה להקשיח כפי שהוא צמרמורת.
באמצעות סכין, לעשות חריץ את התפר של משמש בזהירות לשלוף את הבור, שמירה על הפרי בטקט. מקל קוביית סוכר בתוך משמש שבו הבור היה ולסחוט את משמש בחזרה יחד כדי לסגור אותו בחוזקה. קוביית הסוכר נמסה בתוך משמש כאשר אתה מבשל אותו.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. קמח קל מערוך ומשטח עבודה.
מגלגלים את הבצק לעיגול דק וחותכים 12 עיגולים עם חותך טבעת 4 אינץ'.
מניחים משמש במרכז הבצק בזהירות להביא את הקצוות יחד כדי לסגור לחלוטין את הפרי וליצור כופתה; ודא שאין דמעות או חורים בבצק. עבודה בקבוצות, בעדינות להוריד את הכופתאות לתוך המים רותחים; הם לא צריכים להיות נוגעים ללב או צפופים. מבשלים כ -10 עד 15 דקות; הכופתאות ישקעו לתחתית הסיר ולאחר מכן לעלות על פני השטח. בזהירות להסיר את הכופתאות מהמים עם מסננת.
במחבת nonstick גדולה, להמיס את החמאה על חום בינוני.
מוסיפים את פירורי הלחם, הסוכר והקינמון, מבשלים ומערבבים במשך כמה דקות עד שפירורי הלחם חמים וזהובים.
להניח את פירורי הלחם על מחבת או צלחת סדין לגלגל את כופתאות משמש בפירורים משחימים כדי מעיל באופן שווה.
בקערה קטנה, מערבבים את השמנת החמוצה, סוכר חום ומיץ לימון יחד.
מגישים את כופתאות משמש עם רוטב שמנת חמוץ מתוק בצד ואבק של סוכר של ממתקים אם תרצה.