כופתאות פטרוזיליה
רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך מלח כשר, פטרוזיליה, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 59% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: כופתאות פטרוזיליה עם עגבניות, בשר מבושל וגזר עם כופתאות פטרוזיליה, ו המרכיב הסודי (פטרוזיליה): ספגטי עם פסטו פטרוזיליה.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח והמלח. בקערה אחרת מקציפים יחד 2 כוסות מים וביצים.
יוצקים את הנוזל למרכז תערובת הקמח.
להקציף עד צורות הבצק רופף חלקה.
מערבבים פטרוזיליה עד משולב היטב.
מניחים מסננת גדולה או מסננת מתוך סיר פסטה על סיר מים רותחים. אתה לא רוצה את המסננת/מסננת לגעת במים רותחים זה צריך להיות תלוי כמה סנטימטרים מעל המים.
מוסיפים חצי מהבצק למסננת ומרית גומי לוחצים על הבצק דרך החורים ומחזיקים אותו מעל המים הרותחים, ומאפשרים לבצק ליפול דרך חורים לתוך המים.
בואו לבשל במשך שתי דקות ולאחר מכן להסיר את הכופתאות עם מחורץ על מחבת סדין. חזור עם הבצק שנותר(להזמין 2 כוסות של כופתאות מבושלות עבור עגול 2 מתכון מרק כופתה גרמנית.)
במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה, להוסיף חצי החמאה. כאשר הוא נמס, מוסיפים חצי מהכופתאות למחבת, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים עד שהם זהובים ומעט פריכים במקומות, כ -5 דקות. חזור עם חמאה וכופתאות שנותרו.