כופתאות תפוח II
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: כופתאות תפוחים, כופתאות תפוחים, ו כופתאות תפוחים.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
שלב קמח ומלח במעבד מזון, ולאחר מכן להוסיף 3/4 כוס חמאה ולעבד עד מעורבב.
מוסיפים מים 1 כף בכל פעם פועם רק עד הבצק יוצר כדור. לעטוף את הבצק בניילון נצמד וצינה במשך 30 דקות, או עד 1 יום אם הזמן מאפשר.
כדי להפוך את המילוי: בקערה גדולה, קרם יחד נשאר 1/4 כוס חמאה וסוכר חום. מערבבים תפוחים קצוצים.
מרדדים את הבצק לתוך מלבן בגודל 12x18 אינץ ' בערך.
מורחים מילוי על הבצק, ואז מגלגלים את הבצק החל מהצד הארוך ביותר.
חותכים לחתיכות 2 אינץ ' ומניחים כל כופתה לתבנית אפייה.
מברשת העליון של הבצק עם ביצה לבן ומפזרים סוכר.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 40 דקות, או עד שהבצק חום.
בואו להגדיר במשך 15 דקות.